Preuzimanje datoteka iz usluge OneDrive na uređaj

Preuzimanje datoteka iz usluge OneDrive na uređaj

Kada koristite aplikaciju OneDrive, možete da preuzmete lokalnu kopiju datoteke na uređaj.

 1. U aplikaciji OneDrive, otvorite fasciklu u kojoj se nalaze datoteke koje želite da preuzmete. Uverite se da se sadržaj fascikle pojavljuje u prikazu liste, a ne kao sličice.

 2. Dodirnite stavku Još Dugme „Još“ u aplikaciji OneDrive za Android pored datoteke koju želite da sačuvate, a zatim dodirnite stavku Sačuvaj.

  1. Možete da izaberete i više datoteka tako što ćete pritisnuti i držati jednu fotografiju ili video, a zatim dodirnuti krug pored imena dodatnih datoteka da biste ih označili.

  2. Dodirnite Više Dugme „Još“ u aplikaciji OneDrive za Android u gornjem desnom uglu, zatim dodirnite Sačuvaj.

 3. Dodirnite strelicu u Čuvanje na ovoj lokaciji da biste videli fascikle na uređaju. Izaberite fasciklu za preuzete datoteke, a zatim dodirnite Sačuvaj.

  Čuvanje datoteka iz usluge OneDrive

 1. U aplikaciji OneDrive, otvorite fasciklu u kojoj se nalaze fotografije ili video zapisi koje želite da preuzmete. Uverite se da se sadržaj fascikle pojavljuje u prikazu liste, a ne kao sličice.

 2. Izaberite fotografiju ili video. (Možete da izaberete i više datoteka tako što ćete pritisnuti i držati jednu fotografiju ili video, a zatim dodirnuti krug pored imena dodatnih datoteka da biste ih označili.)

 3. Dodirnite stavke Deljenje OneDrive deljenje > Sačuvaj sliku.

  Snimak ekrana dugmeta „Sačuvaj sliku“ u aplikaciji OneDrive za iOS

 4. Pronađite preuzetu fotografiju ili video u fascikli „Snimci kamere“ na uređaju.

 1. U aplikaciji OneDrive potvrdite izbor u polju za potvrdu datoteke ili datoteke koje želite. (Za Windows telefone, dodirnite i držite datoteku koju želite da preuzmete, a zatim potvrdite izbor u poljima za potvrdu za sve dodatne datoteke koje želite.)

  Napomena: OneDrive na Windows Phone uređaju trenutno ne dozvoljava da preuzmete fascikle ili OneNote beležnice.

 2. Izaberite stavku Preuzimanje. (Za Windows telefone, dodirnite stavku još Pogledajte još , a zatim stavku Preuzmi. (Možete i da dodirnete i držite bilo koju od datoteka koje ste izabrali u 1., a zatim dodirnite stavku preuzmi Preuzmi datoteku .)

 3. Da biste pronašli preuzete datoteke, u oknu za Preuzimanje koje se pojavljuju kada se preuzimanje pokrene, izaberite stavku Otvori fasciklu za preuzimanje.

  (Za Windows telefone Pronađite fasciklu na uređaju gde želite preuzimanje i otvorite je, a zatim dodirnite stavku sačuvaj Završeno dodavanje .)

  Napomena: Ako izaberete više datoteka, ona će se preuzeti kao jedna zipovana fascikla. Sve datoteke će se preuzeti u fasciklu preuzimanja aplikacija (potfascikla u okviru fascikle za preuzimanje na računaru).

  Ako izaberete više datoteka, za Windows telefone će se preuzeti pojedinačno.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×