Preuzimanje Office programskog dodatka za Outlook

Microsoft je postao partner vodećim preduzećima u cilju stvaranja programa koji vam pomažu da obavite stvari direktno iz prijemnog poštanskog sandučeta. Ovi programi se zovu programski dodaci za Office u Outlook 2016 i Outlook 2019 i aplikacije za Office u Outlook 2013 i pomažu vam da ubrzate pristup informacijama na vebu.

Na primer, programski dodatak Bing MAPS postaje dostupan u e-poruci koja sadrži adresu i možete da je koristite da biste provjerili Online Map za tu lokaciju direktno iz e-pošte.

Administrator e-pošte instalira neke programske dodatke, ali možete da instalirate i druge iz Office prodavnice.

Izaberite karticu ispod za uputstva za svoju verziju programa Outlook.

Instaliranje programskog dodatka iz Office prodavnice

 1. U programu Outlook kliknite na dugme početak > nabavite programske dodatke na traci.

  Izaberite stavku nabavite programske dodatke sa trake.

 2. Na stranici programski dodaci za Outlook , potražite programski dodatak koji želite tako što ćete izabrati sve , pomerati se po listi ili tražiti programski dodatak pomoću polja za pretragu . Kada pronađete željeni programski dodatak, pregledajte smernice o privatnosti.

  Za besplatne programske dodatke koristite kontrole za uključivanje/isključivanje da biste ih uključili ili isključili. Za plaćene programske dodatke i besplatne probne verzije izaberite stavku Nabavi da biste završili kupovinu.

  Snimak ekrana za stranicu "programski dodaci" za Outlook gde možete da vidite instalirane programske dodatke i tražite i izaberite stavku dodatni programski dodaci.

 3. Kada je programski dodatak instaliran, Idite na stavke > Upravljajte programskim dodacima ili Upravljajte aplikacijama da biste se uverili da je uključen. Kada se od vas zatraži da se prijavite, otkucajte e-adresu i lozinku koje koristite za prijavljivanje u Office programe.

  Napomena: Ako ne vidite dugme Upravljanje programskim dodacima (ili Upravljajte aplikacijama), nećete moći da dobijate programske dodatke za Outlook. Da biste ih dobili, moraćete Office 2013 ili Office 2016 i Exchange 2013 ili Exchange 2016, a administrator mora da aktivira programske dodatke za Outlook.

Korišćenje programskog dodatka za Outlook

Programski dodaci koje ste instalirali automatski se pojavljuju na sivom programskom dodatku na vrhu poruke kada postoje podaci u e-poruci koja je povezana sa programskim dodatkom.

Na primer, kada otvorite e-poruku koja ima adresu na ulici, videćete da se ime programskog dodatka, Bing mape, prikazuje na traci za programski dodatak.

Odaberite programski dodatak za pristup podacima koje nudi.

Bing Maps add-in

Kada pišete novu e-poruku (kuću > novu e-poštu), možete da pristupite drugim instaliranim programskim dodacima sa trake poruka .

Snimak ekrana trake programa Outlook sa fokusom na karticu poruka gde kursor upućuje na programski dodatak na levoj strani. U ovom primeru, programski dodaci su programski dodaci za Office, PayPal, Evernota, Yelp i Starbucks.

Kada ste u glavnom prozoru programa Outlook (bez otvorene nove poruke), možete da pristupite instaliranim programskim dodacima sa trake.

Napomena: ako je okno za čitanje (okno "Prikaži> ") postavljeno na vrednost Isključeno, svi programski dodaci će izgledati kao da su onemogućili.

Upravljanje programskim dodacima

U programu Outlook idite na datoteku > Upravljajte programskim dodacima ili Upravljajte aplikacijama. Kada se od vas zatraži da se prijavite, otkucajte e-adresu i lozinku koje koristite za prijavljivanje u Office programe.

Manage add-ins in Outlook

Na stranici Upravljanje programskim dodacima možete da uradite sledeće:

 • Izaberite stavku Pronađi više programskih dodataka za Outlook u Office prodavnici da biste otiљli u Office prodavnicu.

 • Koristite opcije na traci sa alatkama da biste dodali više programskih dodataka, deinstalirali programski dodatak ili osvežite stranicu da biste videli listu najnovijih programskih dodataka.

  Snimak ekrana dostupnih opcija na traci sa alatkama „Upravljanje programskim dodacima“, koje obuhvataju opcije „Dodaj“, „Izbriši“ i „Osveži“. Prikazani su izbori u okviru „Dodaj“, koji obuhvataju opcije „Dodaj iz Office prodavnice“, „Dodaj sa URL adrese“ i „Dodaj iz datoteke“.
 • Uključivanje ili isključivanje programskog dodatka pomoću provere ili čišćenja polja za potvrdu u koloni " Uključeno ".

 • Izaberite programski dodatak da biste videli više informacija o njemu na desnoj strani stranice.

Savet: Za upravljanje programskim dodacima možete da koristite i Outlook Web App. Odaberite stavke Postavke Postavke > Upravljanje integracijama u gornjem desnom uglu stranice.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Pretplata da biste na najbolji način iskoristili vreme

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×