Pređi na glavni sadržaj

Prevlačenje poruka iz ličnog poštanskog sandučeta u poštansko sanduče grupe

Imate e-poštu u prijemnom poštanskom sandučetu koju želite da delite sa grupom u Outlook ? Paћljivo! Samo ga prevucite u grupu.

Kada prevučete e-poruku iz ličnog poštanskog sandučeta u poštansko sanduče grupe, svi članovi grupe će moći da je čitaju i učestvuju u razgovoru. Grupa će biti dodata u red za automatski tako da članovi grupe mogu da nastave da čitaju i reaguju na sledeće odgovore.

Savet: Ako ste tek pokrenuli novu grupu i želite da je popunite porukama koje će članovima grupe pružiti istoriju i kontekst o problemima na koje je grupa formirana i treba da se obrate, samo prevucite te poruke iz poštanskog sandučeta i spremni ste za polazak!

Način izvršavanja

  1. Otvorite Outlook za PC ili Outlook na vebu.

  2. Izaberite e-poruku ili razgovor koji želite da premestite u poštansko sanduče grupe.

  3. Prevucite poruku u željenu grupu. (Možete da prevučete samo jedan razgovor ili 100 pojedinačnih poruka u datom trenutku ako koristite Outlook na vebu.)

Ako originalni pošiljalac ili primaoci na e-pošti nisu članovi grupe, one neće biti dodate u grupu kroz proces prevlačenja i otpuštanje. Neće biti obavešteni da je poruka premeštena u grupu. Oni koji već prate grupu u prijemnom poštanskom sandučetu neće primati kopiju u prijemnom poštanskom sandučetu.

Napomena: Ako ste slučajno premestili poruke ili razgovore u pogrešnu grupu, možete da je prosledite nazad na sebe, a zatim da izbrišete poruke ili razgovore iz grupe. Ako koristite Outlook za PC, moraćete da se obratite vlasniku grupe i da ih izbrišete. 

Sistemski zahtevi

Prevlačenje i otpuštanje sada se dovodi do Microsoft 365 pretplatnika pomoću programa Outlook za RAČUNARE i Outlook na vebu.

Ne možete da prevlačite i otpustite u poštansko sanduče grupe uOutlook za Mac ili programu Outlook za iOS i android.

Najčešća pitanja

Postepeno okrećemo funkcije korisnicima. Ako još uvek ne možete da prevlačite poruke u Outlook na vebu ili u programu Outlook za PC, ne brinite. Funkcija će vam uskoro biti na putu.

Ako želite da vidite ovu funkciju u Outlook za Mac i programu Outlook za iOS i android, ostavite komentare u ovim poljima predloga Outlook:

Srodne teme

Saznajte više o Microsoft 365 grupama
pridružite
se grupiimate grupni razgovor
Saznajte više o Outlook.com grupama

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×