Pridružite se sastanku u usluzi Teams

Pridružite se sastanku u usluzi Teams

Pridružite se sastancima timova bilo kada, bilo gde, sa bilo kog uređaja.

Sastanci timova su najbolji kada im se pridružite iz aplikacije "timovi" ili "timovi" na vebu, a postoji više načina da to uradite – da pročitate detalje o povezivanju sa vezom, iz kalendara i još mnogo toga. Ako ne možete da koristite aplikaciju ili Veb, neki sastanci vam Dozvoliću da se prijavite koristeći broj telefona. 

U ovom članku


Da biste saznali više, Pogledajte video sastanak sastanka timova .

Poveži se po vezi

Sve što treba da se pridružite sastanku timova je karika.

Hiperveza sa tekstom čitanja "pridruži se Microsoft timovima"

Izaberite stavku Pridruži se sastanku Microsoft tima u pozivu za sastanak da biste se odveli na stranicu na kojoj možete da odaberete da se pridružite na Vebu ili preuzmete aplikaciju za računare. Ako već imate aplikaciju timovi, sastanak će se automatski otvarati.

Ako nemate nalog tima, a organizator je to dozvolio, možda ćete imati opciju da unesete ime da biste se pridružili sastanku kao gost. Ako imate nalog timovi, izaberite stavku Prijavi se da biste se pridružili programu Access i još mnogo toga. Zatim, u zavisnosti od postavki organizatora, možete odmah da se pridružite sastanku ili da odete u predvorje gde osobe na sastanku mogu da vas priznaju.

Pridruživanje iz kalendara

Izaberite stavku kalendar Dugme Sastanci na levoj strani aplikacije da biste videli sastanke. Pronađite željeni sastanak, a zatim izaberite stavku Pridruži se.

Sastanak sa dugmetom "pridruži se"

Ako neko počne sa sastankom, dobićete obaveštenje koje možete da koristite za pridruživanje.

Pridruživanje kanalu

Ako se sastanak odvija na kanalu, videćete poziv za pridruživanje, relevantan sadržaj i ko je na sastanku pravo u kanalu. Samo izaberite stavku Pridruži se.

Sastanak u kanalu sa dugmetom "spoj"

Pridruživanje od ćaskanja

Ako je sastanak već počeo, on se pojavljuje na nedavnoj listi ćaskanja. Izaberite sastanak na listi ćaskanja, a zatim izaberite stavku Pridruži se na vrhu ćaskanja.

Ćaskanje na sastanku sa dugmetom "spoj" u zaglavlju

Pozovite u

Ako ne možete da koristite aplikaciju ili timove timova na vebu, možete da se pridružite nekom sastanku tako što ćete pozvati broj telefona. 

Ako postoji broj telefona i ID konferencije u pozivu za sastanak, samo pozovite broj da biste se pridružili.

Pozivnica za sastanak sa brojevima biranja broja i pozivom konferencije, kao i veza za lokalne brojeve

Broj u vašem pozivu možda nije lokalni za vas. Izaberite stavku Lokalni brojevi da biste pronašli onaj koji je.  

Dodavanje sobe dok se pridružite

Kada birate postavke audio i video zapisa, imate opciju da dodate sobu kako biste mogli da koristite audio i video uređaje sobe za sastanke. Vaš lični uređaj može da otkrije i obližnju sobu koristeći Bluetooth. Ako se to desi, videćete ime sobe sa sastankom i opciju za pridruživanje i dodavanje ove sobe. Ako se obližnja soba već pridružila sastanku, možete da se pridružite audio programu da biste izbegli prekid sastanka.

Na ekranu pridruži se druge opcije spajanja imaju iskačući prozor u kojoj je Redmond Redmond u blizini sa opcijom za pridruživanje i dodavanje ove sobe

Ako uređaj ne otkrije sobu u blizini, izaberite stavku Dodaj sobu u okviru druge opcije spajanja i potražite sobu koju koristite.

Na ekranu pridruži se u okviru druge opcije spajanja, postoji opcija za dodavanje sobe

Postoji mnogo načina za pridruživanje timovima tima sa mobilnog uređaja. 

U ovom članku

Pregled

Ostavite veliki utisak sa Objavama

 Pogledajte ovaj video da biste videli brzi pregled pridruživanja timovima na mobilnom uređaju.

Poveži se po vezi

Da biste dobili najbolje sastanke timova na mobilnom telefonu, uključujući audio, video i deljenje sadržaja, moraćete da preuzmete i instalirate aplikaciju za mobilne uređaje.

Ako imate aplikaciju, izaberite stavku Pridruži se sastanku Microsoft tima u pozivu za sastanak da biste otvorili aplikaciju i pridružili se sastanku. Ako nemate aplikaciju, bićete odvedeni u prodavnicu aplikacije gde možete da je preuzmete.

Napomena: Pokušajte da preuzmete aplikaciju pre početka sastanka. Može potrajati minut ili dva, u zavisnosti od vaše Internet veze.

Ako nemate nalog tima, izaberite stavku Pridruži se kao gost i unesite svoje ime da biste se pridružili sastanku kao gost. Ako imate nalog tima, izaberite stavku Prijavi se i pridruži se sa pristupom razgovoru sa programom Access i još mnogo toga. U zavisnosti od postavki organizatora, možete odmah da se pridružite sastanku ili da odete na hodnik gde neko drugi može da vas prizna.

Pridruživanje iz kalendara

Izaberite stavku kalendar Dugme Sastanci na dnu aplikacije da biste videli sastanke. Pronađite željeni sastanak, a zatim izaberite stavku Pridruži se.

Aplikacija "sastanci" u timovima koja naglašava sastanak koji se trenutno dešava i dugme "pridruži se".

Pridruživanje od obaveštenja

Kada počne sastanak timova, dobićete obaveštenje koje će vas dovesti direktno do sastanka bez pronalaženja u kalendaru. Samo dodirnite obaveštenje da biste se pridružili.

Obaveštenje o mobilnom koje je prikaz dizajna pokrenuo sa opcijom za pridruživanje sastanku putem tima.

Napomena: Za sada je ovo dostupno samo na iOS. Uskoro dolazi u Android!

Pridruživanje kanalu

Ako se sastanak odvija na kanalu, videćete poziv za pridruživanje, relevantan sadržaj i organizator pravo u kanalu. Samo izaberite stavku Pridruži se.

Sedmična sinhronizacija dizajna je započet u marketinškom kanalu tima konkursa. Ima dugme "spoj".

Pridruživanje od ćaskanja

Ako je sastanak ili ćaskanje sastanka već počelo, on se pojavljuje na nedavnoj listi ćaskanja. Izaberite sastanak na listi ćaskanja, a zatim izaberite stavku Pridruži se na vrhu ćaskanja.

Uključivanje

Neki sastanci vam mogu se pridružiti tako što ćete birati broj telefona ako ne možete da koristite aplikaciju "timovi". 

Ako postoji broj telefona u pozivu za sastanak, izaberite ga da biste izabrali broj i ID konferencije. Kada se povežete, pozovite 1 da biste se pridružili sastanku.

Ako vidite broj u pozivu, ali nije lokalni za vas, izaberite stavku Lokalni brojevi da biste pronašli onaj koji vam odgovara.

Pridruživanje na više uređaja

Pridružite se sastanku na više uređaja radi više opcija za saradnju i opcije deljenja sadržaja. Ako već imate sastanak na laptopu, na primer, možete da se pridružite i na telefonu da biste delili uživo video zapis, kontrolisali prezentaciju pomoću telefona i još mnogo toga. 

Napomena: Pogledajte članak Deljenje sadržaja u sastanku za više informacija o korišćenju telefona kao uređaja za pratilje.

Kada se pridružite sastanku na jednom uređaju, otvorite timove na mobilnom telefonu. (Proverite da li su svi uređaji prijavljeni na isti nalog tima.)

Videćete poruku na vrhu mobilnog ekrana sa opcijom za pridruživanje sastanku na ovom uređaju. Dodirnite stavku pridruži se da biste delili sadržaj sa telefona sa svima u sastanku. 

Reklamni natpis u timovima za sedmični dizajn – utorkom se nalazi opcija za pridruživanje sa mobilnog uređaja.

Ako se pridružite na ovaj način, isključićemo zvuиnik i mikrofon vašeg telefona da biste izbegli izazivanje efekta Eho.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×