Pridruživanje Lync sastanku iz aplikacije Lync Web App

Koristite Lync Web App za pridruživanje Lync sastanku iz pregledača ukoliko nemate Lync 2013 ili Lync Basic 2013. Lync Web App će se automatski pokrenuti kada kliknete na vezu Pridruživanje Lync sastanku u pozivu za sastanak. Za povezivanje sa zvučnim delom sastanka možete da koristite mikrofon i zvučnike računara ili slušalice. Ako sa računarom nisu spojeni audio-uređaji, sa zvučnim delom sastanka možete da se povežete putem telefona. Odaberite opciju koja vam najviše odgovora.

snimak ekrana stranice za pridruživanje sastanku za prijavljivanje kao gost

Pridruživanje zvuku i videu sastanka pomoću računara

 1. U pozivu za sastanak izaberite stavku Pridruživanje Lync sastanku.

 2. Otkucajte ime u okviru za tekst da biste se prijavili kao gost ili izaberite stavku Prijavljivanje ako ste korisnik sistema Office 365 da biste se prijavili na Office 365.

 3. Uverite se da je izabrana opcija za instaliranje dodatne komponente programa Lync Web App.

 4. Izaberite stavku Pridruživanje sastanku.

 5. U dijalogu koji vam pruža izbor da pokrenete ili sačuvate datoteku dodatne komponente, kliknite na dugme Pokreni i pratite upite da biste instalirali dodatnu komponentu.

 6. U zavisnosti od opcija sastanka koje je postavio organizator sastanka, ući ćete odmah na sastanak ili ćete sačekati u čekaonici dok vas izlagač ne pusti.

Savet: Kada se prijavite na sastanak iz programa Lync Web App, možete potvrditi izbor u polju za potvrdu Zapamti me da biste sačuvali informacije o prijavljivanju i ubrzali pristup budućim sastancima. Ovu opciju možete izabrati i nakon pridruživanja sastanku, tako što ćete otići do stavke snimak ekrana dugmeta opcija >Opcije>Opšte i potvrditi izbor u polju za potvrdu Zapamti me na ovom računaru.

Pridruživanje zvuku sastanka putem telefona

Važno:  Opcije za pridruživanje sastanku pomoću telefona nisu dostupne ako ste vi ili neki drugi Lync za Office 365 kojim upravlja 21Vianet zakazali sastanak. Ovo može da važi i u drugim slučajevima u zavisnosti od konfiguracije naloga organizatora sastanka. Tehnička podrška na vašem radnom mestu može da ima više detalja.

 1. U pozivu za sastanak izaberite stavku Pridruživanje Lync sastanku.

 2. Otkucajte ime u okviru za tekst da biste se prijavili kao gost ili izaberite stavku Prijavljivanje ako ste korisnik sistema Office 365 da biste se prijavili na Office 365.

 3. Opozovite izbor ove opcije da biste instalirali dodatne komponente programa Lync Web App.

 4. Izaberite stavku Pridruživanje sastanku.

 5. U zavisnosti od opcija sastanka koje je postavio organizator sastanka, ući ćete odmah na sastanak ili ćete sačekati u čekaonici dok vas izlagač ne pusti.

 6. U dijalogu „Pridruživanje zvuku sastanka” izaberite stavku „Sastanak će mene pozvati” da biste uneli broj telefona na koji konferencija može da vas pozove. Odnosno, ako zahtev za sastanak sadrži informacije o pozivanju, kliknite na „Ja ću birati broj za uključivanje u sastanak” i pozovite jedan od brojeva telefona navedenih u zahtevu.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×