Pridruživanje Lync sobi za ćaskanje

Od nivoa privatnosti sobe za ćaskanje zavisi da li je neophodno da joj se pridružite (postanete njen član) ili nije:

  • Otvorena Članstvo nije potrebno (ni dozvoljeno) za pronalaženje i praćenje otvorene sobe za ćaskanje, za ulaženje u takvu sobu ili za objavljivanje u njoj.

  • Zatvorena Članstvo je potrebno za ulaženje u zatvorenu sobu za ćaskanje, za objavljivanje u takvoj sobi ili za njeno praćenje. Članstvo nije potrebno za pronalaženje takve sobe.

  • Tajna Članstvo je potrebno za pronalaženje i praćenje tajne sobe za ćaskanje, ulaženje u takvu sobu ili objavljivanje u njoj.

Članstvo u zatvorenoj ili tajnoj sobi mora da dodeli menadžer sobe. Informacije o tajnim sobama za ćaskanje ne pojavljuju se u pretrazi osim ako već niste njihov član.

Određivanje nivoa privatnosti sobe

  1. U glavnom prozoru programa Lync upotrebite opciju za pretraživanje da biste dobili spisak za sobu u kojoj želite da učestvujete.

  2. Postavite pokazivač na sobu za ćaskanje na listi i kliknite na ikonu Prikaži kontakt karticu. Na kontakt kartici ćete videti nivo privatnosti i ime menadžera.

Da biste saznali više o nivoima privatnosti za Lync sobe za ćaskanje i članstvu, pogledajte članak Razumevanje članstva u Lync sobama za ćaskanje.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×