Prijavljivanje u OneDrive u Android uređaju

Prijavljivanje u OneDrive u Android uređaju

Koristite Microsoft OneDrive aplikaciju na Android uređaju da biste radili sa ličnim OneDrive nalogom, kao i sa OneDrive za poslovne ili školske naloge. Ako uređaj radi pod operativnim sistemom Android 4,0 ili novijom verzijom, možete da koristite jednu aplikaciju za rad sa oba.

Ostavite veliki utisak sa Objavama

Prijava

Da biste dodali lični nalog, na stranici za prijavu unesite Microsoft nalog. Da biste dodali OneDrive za posao ili školu nalog, unesite e-adresu koju koristite za preduzeće, škole ili drugu organizaciju.

Napomene: 

  • Ako imate problema sa prijavljivanjem pomoću poslovnog ili školskog naloga, pokušajte da se prijavite na sajtu OneDrive.com ili se obratite IT sektoru.

  • Da biste promenili ili resetovali OneDrive lozinku, prijavite se na svoj nalog na mreži na sajtu account.microsoft.com/security.

Možete da imate i OneDrive za posao ili škole i OneDrive za kućne naloge.

Dodavanje OneDrive za posao ili školu naloga

Dodirnite sliku ili ikonu na vrhu Slika naloga ili ikona u aplikaciji OneDrive za Android aplikacije, a zatim dodirnite stavku Dodaj nalog. Prijavite se koristeći korisničko ime i lozinku koje koristite za OneDrive za posao ili školu.

Dodavanje naloga u aplikaciji OneDrive za Android

Kad vaša organizacija koristi SharePoint 2013, SharePoint Server 2016 ili SharePoint Server 2019, proces prijavljivanja razlikuje se od procesa u usluzi Microsoft 365. Na ekranu za prijavljivanje dodirnite stavku Imate li URL adresu SharePoint servera? Zatim unesite veb adresu svog SharePoint servera da biste nastavili sa procesom prijavljivanja. Veb adresa, koja se naziva i URL, može da izgleda ovako: http://portal.

Napomene: 

  • Da biste se prijavili u OneDrive za posao ili školu, organizacija treba da ima kvalifikovani SharePoint ili Microsoft 365 poslovni plan pretplate ili vaša organizacija mora da ima vlastitu primenu sistema SharePoint Server.

  • Ne možete da se prijavite pomoću više poslovni ili školski nalog iz iste organizacije.

Prebacivanje iz jednog naloga u drugi

Da biste se prebacivali između ličnog OneDrive naloga i OneDrive za posao ili školu naloga, ili između više OneDrive za posao ili školu naloga, dodirnite svoju sliku ili ikonu u vrhu aplikacije Slika naloga ili ikona u aplikaciji OneDrive za Android , a zatim dodirnite nalog koji želite da koristite.

Prebacivanje između naloga u aplikaciji OneDrive za Android

Savet: U OneDrive aplikaciju možete da dodate samo jedan lični nalog. Da biste otvorili drugi lični nalog, otvorite Postavke, dodirnite ime naloga, dodirnite stavku Odjavi se, a zatim se prijavite sa nalogom koji želite da koristite.

Dodavanje šifre

Kôd možete dodati kako biste pomogli da se spreči da druge osobe koje koriste vaš uređaj slučajno pristupe datotekama, izmene ih ili izbrišu.

  1. U aplikaciji OneDrive dodirnite ikonu Ja Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS na dnu aplikacije, a zatim otvorite stavku Postavke.

  2. Dodirnite Kôd, a zatim uključite Zahtevaj kôd.

  3. Unesite četvorocifreni kôd, a zatim ga ponovo unesite kako biste ga potvrdili.

Odjavljivanje sa naloga

Da biste se odjavili sa ličnog OneDrive naloga ili OneDrive za posao ili školu naloga, otvorite aplikaciju, dodirnite ikonu Ja Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS na dnu ekrana aplikacije, zatim dodirnite stavku Odjavi se.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×