Prikaži šalju e-poštu

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada šaljete e-poruku, možda ćete želeti da biste pronašli tu e-pošte i ponovo pošalje ili prosledite nekom drugom. Outlook skladišti vaše poruke u fasciklu Poslate stavke . Ako ne vidite fasciklu poslate stavke, možda ćete morati da promenite postavke programa Outlook.

Mogu da pronađem fasciklu poslate stavke na listi fascikli. Ako imate više naloga e-pošte u programu Outlook, svaku e-pošte ima sopstvenu fasciklu poslate stavke.

 1. Izaberite fasciklu Poslate stavke na listi fascikli.

  Fascikla „Poslate stavke“ sadrži poruke koje ste poslali.

  Savet: Ako ne vidite fasciklu Poslate stavke , kliknite na strelicu (>) sa leve strane nalog fascikle da biste razvili listu fascikli.

 2. Izaberite poruku koju želite da prikažete.

  Možete da pretražujete e-poštu brzo pomoću opcije "Pretraga". Pretraživanje pomoću ključne reči koje se koriste u poruci ili pomoću nečije ime. Da biste suzili obim pretrage na određene osobe ili temu, pokušajte da otkucate da:<korisničko ime> ili Tema:<ključnu reč koristi u red za temu>.

  Kada kliknete na poruku, ona se markira.

Ne mogu da pronađem stavke iz fascikle "Poslate stavke"

Postoji nekoliko razloga zašto stavke možda ne pojavljuju se u fascikli poslate stavke.

 • Stavke nije poslat. Ako uspešno nije poslata e-poruku, na primer zbog problema sa povezivanjem ili prijavljivanje problema je možda ostati u fascikli Otpremno poštansko sanduče. Ako vidite poruku u fascikli Otpremno poštansko sanduče, uverite se da veza radi.

 • Stavka je previše starom. Više naloga e-pošte podešene tako da sinhronizujete samo poslate stavke za određeni vremenski period. Na primer, ako koristite keširani režim Exchange servera ili IMAP nalog, možete odabrati da sačuva samo nekoliko nedelja ili meseci e-pošte van mreže. Da biste promenili ovu intervala, koristite sledeće korake.

  • Izaberite stavke Datoteka > Postavke naloga > Postavke naloga.

   Izaberite stavku Postavke naloga da biste izbrisali nalog.
  • Izaberite nalog e-pošte, a zatim kliknite na dugme Promeni.

  • Promena pošte da biste zadržali van mreže klizač duži period.

   Možete da promenite koliko dugo količina biti zadržana van mreže.
 • Je stavka izbrisana. Proverite fasciklu Izbrisane stavke ili korpu za otpatke .

Ne mogu da pronađem fasciklu poslate stavke

Možda nećete moći da prikažete poslate e-poruke ako je Outlook nije podešavanje da biste sačuvali kopiju poslate stavke.

 1. Izaberite stavke Datoteka > Opcije > Pošta.

 2. Pomerite se nadole do čuvanje poruka i uverite se da je potvrđen izbor u polju za potvrdu za Čuvanje kopije poruka u fascikli poslate stavke .

  Potvrdite izbor u polju da biste sačuvali kopije poslate stavke.

Takođe pogledajte

Ponovno slanje e-poruke

Pronađite pomoć kada se e-poruke ne šalju

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×