Prikaži informacije kanala u timovima

Da biste videli detalje o ključnom kanalu, u gornjem desnom uglu izaberite stavku Dugme "informacije kanala" . Okno će se otvoriti sa desne strane kanala gde ćete pronaći informacije uključujući opis kanala, listu članova, nedavne saradnike, zakačene objave i ispravke.

Da biste zatvorili okno, ponovo izaberite Dugme "informacije kanala" .

Okno sa informacijama o timovima

Members

Ovo je poziv za nedavne saradnike, članove ili kombinaciju oba. Da biste videli kompletnu listu članova, izaberite stavku Pogledajte sve članove ili pogledajte kompletnu listu na dnu.

Napomena: Privatni kanal prikazuje samo listu osoba na tom kanalu, ne svakoga u timu.

Savet: Da biste dodali novog člana, izaberite stavku Dodaj članove Dugme „Dodavanje osoba u tim“ u gornjem desnom uglu okna. Ako dodate člana dok ste na privatnom kanalu, dodajte tu osobu na kanal, ali ne i tim. 

Osnovni podaci

Ako vlasnik kanala obezbedi opis kanala, on će se pojaviti ovde. Na primer, "diskutujemo o projektima dizajna".

Zakačene objave

Kao što je ćaskanje, informacije kanala takođe imaju mesto da zakačite objavljene poruke koje su prikazane ispod liste članova. Imajte na umu da su samo dve nedavne zakačene objave vidljive u informacijama kanala. Da biste videli sve zakačene objave, izaberite stavke zakačene poruke.

Da biste zakačili objavu ili odgovarali na poruku, zadržite pokazivač miša iznad objave koju želite da zakačite, izaberite Dugme „Još opcija“Više opcija u gornjem desnom redu, a zatim odaberite stavku zakačite

Da biste uklonili zakačene poruke, idite na originalnu objavu, izaberite Dugme „Još opcija“Više opcija, a zatim izaberite stavku Otkači.

Napomena: Ako ne možete da zakačite objavu, obratite se vlasniku tima ili programu Channel da biste videli da li imate dozvole.

Ako ste vlasnik tima ili voditelj kanala i želite da omogućite članovima kanala da zakačite objave, izaberite Dugme „Još opcija“Više opcija u gornjem desnom delu kanala, a zatim izaberite stavku Dugme „Postavke“Upravljaj kanalima, a zatim u padajućem meniju u okviru moderacije kanala, odaberite stavku Uključeno. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Omogući članovima da zakačite poruke kanala .

Postavke kanala

Ispravke

Ovo prikazuje nedavne ispravke tima i kanala, na primer dodavanje novih članova. Ako Ispravka sadrži strelicu padajućeg menija, izaberite je da biste videli još stavki od saradnika.

Da biste videli sve nedavne ispravke iz prethodnih 12 meseci, izaberite stavku ispravke.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×