Pređi na glavni sadržaj
Prikaz grafikona sa napretkom vašeg plana

Prikaz grafikona sa napretkom vašeg plana

U Planner koristite prikaz grafikoni da biste videli kako rad napreduje.

  • Na vrhu plana odaberite stavku grafikoni
    Snimak ekrana u okviru "Planer" plana i isticanje kartice "Grafikoni"

Koristite grafikone za odgovor:

Takođe možete da odaberete Filter da biste ograničili zadatke koje vidite na svim ovim grafikonima i da grupišete po da biste sortirali okno Zadaci .

Koji zadaci kasne?

Možete da vidite koliko zadataka kasni u statusnom grafikonu koji navodi koliko zadataka nije počelo, u toku, kašnjenjai dovršeno

Snimak ekrana statusnog dijagrama u planeru

Možete da prikažete samo poslednje zadatke za svoj tim:

  • U prikazu grafikoni odaberite stavku Filtriraj,a zatim izaberite stavku kasnija. Samo će kasne zadatke biti prikazuju u svim grafikonima. 
    Snimak ekrana u okviru planer za biranje u meniju filter

Kako se koriste moje kofe?

Grafikon sa velikim brojem prikazuje trakasti grafikon koliko zadataka se nalazi u svakoj Kofi, koji su kodirani bojom po napretku. Tako možete da vidite na primer, na primer, koja korpa ima najkasnije zadatke i koji je kompletan.

Snimak ekrana u okviru planer kopom grafikona sa kursora kursora koji pokazuje na Kašnjite zadatke

Možete da se zadržite iznad svake obojene trake u grafikonu da biste videli broj zadataka za svaki status. U ovom primeru, blokirana korpa sadrži jedan kasnivi zadatak.

Koji zadaci su urgentni ili važni?

Grafikoni prioriteta grafikona koji od vaših zadataka imaju hitne, važne, srednje ili niske prioritete.

Snimak ekrana prioritetnog dijagrama u planeru

Ako vidite previše kasniih zadataka u urgentnoj koloni, možete da koristite alatku " Filter " da biste prikazali sve hitne zadatke i videli da li su sve one dodeljene istoj osobi ili u istoj kanti i koristite ove informacije da biste balansirali opterećenje.

Ko je preopterećen?

Iako ne možete da vidite da li neko ima više dodeljenog posla nego vremena da ga obavi, možete da vidite da li neka osoba ima više posla od ostalih. Trake u prikazu grafikoni prikazuju broj zadataka koje je svako odredio u planu, kodirano bojom po napretku.

Snimak ekrana grafikona članova grafikona u okviru "Planer"

U ovom primeru, Megan ima više kasnijim zadacima (crveno) od drugih članova plana. Adele i Alex nemaju toliko zadataka kojima im je dodeljen i izgleda da su na putu sa svojim zadacima. Može da bude razumno da vidimo da li Adele ili Aleks mogu da pokupe neki od Meganinog posla da bi ponovo vratili plan.

Da biste ponovo dodelili posao, možete da izaberete traku preopterećene osobe da biste filtrirali listu zadataka, a zatim izaberete zadatak da biste promenili osobu kojoj je dodeljen. Možete i da koristite tablu da biste ponovo dodelili posao.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×