Pređi na glavni sadržaj

Prikaz i uređivanje informacija o datoteke, fascikle ili vezu u biblioteci dokumenata

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U oknu informacije u SharePoint biblioteci dokumenata, možete da vidite sva svojstva za datoteke, fascikle ili vezu. U zavisnosti od dozvole koje vam vaš administrator, možete da prikažete ili uredite ime datoteke, koja podrazumevano je ime datoteke prvobitno otpremljena i naslov koji možete da napravite više opisno. Takođe možete da prikažete sličicu stavke sadržaja.

Napomena: Broj dostupnih za prikazivanje i uređivanje datoteke, fascikle ili vezu svojstava se mogu razlikovati u zavisnosti od toga koja svojstva stavke vlasnik ili administrator je dodeljena. Neke od ovih svojstava možda će biti potrebno.

Da biste videli informacije o stavci u biblioteci dokumenata

 1. Idite do biblioteke dokumenata koja sadrži datoteke, fascikle ili veza za koju želite da biste videli informacije.

 2. Ako biblioteka je prikazan u prikazu liste, kliknite na ikonu sa leve strane datoteke, fascikle ili vezu da biste je izabrali. Ako se nalazite u prikazu sličica, kliknite na dugme u gornjem desnom uglu slike datoteke, fascikle ili vezu da biste je izabrali.

 3. U gornjem desnom uglu stranice biblioteke dokumenata, kliknite na dugme Okno sa detaljima biblioteke dokumenata da biste otvorili okno sa informacijama i prikaz informacija o za tu stavku.

  Office 365 dokumentu metapodataka

  SharePoint

  Pogledajte informacije o datoteci

  SharePointOnline2019

  Da li ekran izgleda drugačije od ovoga? Administrator možda klasični iskustva na biblioteku dokumenata. Da biste prikazali informacije o stavci u modulu klasični iskustvo, kliknite desnim tasterom miša na stavku i izaberite stavku Detalji.

Da biste uredili informacije o stavci u biblioteci dokumenata

 1. Idite do biblioteke dokumenata koja sadrži datoteke, fascikle ili vezu koju želite da uredite informacije za.

 2. Kliknite na ikonu sa leve strane datoteke, fascikle ili vezu da biste je izabrali. Ako se nalazite u prikazu sličica, kliknite na dugme u gornjem desnom uglu datoteke, fascikle ili vezu da biste je izabrali.

 3. U gornjem desnom uglu stranice biblioteke dokumenata, kliknite na dugme Okno sa detaljima biblioteke dokumenata da biste otvorili okno sa informacijama.

 4. Kliknite na dugme vrednosti imovine koje želite da uredite u okviru svojstva ime, otkucajte novu vrednost, a zatim pritisnite taster Enter na tastaturi. Promenu će automatski čuvaju. Da biste uredili više od jednog svojstva odjednom, kliknite na dugme Uredi sveuređivanje svojstva koja želite da promenite i zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

  Uredite sve svojstava za datoteku u biblioteci dokumenata

  Napomena: Da li ekran izgleda drugačije od ovoga? Administrator možda klasični iskustva na biblioteku dokumenata. Da biste uredili informacije o stavci u modulu klasični iskustvo, kliknite desnim tasterom miša na stavku, izaberite stavku još , a zatim izaberite Uredi svojstva.

Srodne teme

Ostavite komentar

Ovaj članak je korisno? Ako je tako, recite nam na dnu ove stranice. Ako nije bilo korisno, javite koji je zbunjujuće ili nedostaje. Koristićemo povratne informacije da još jednom proverite činjenice, dodajte informacije i ažuriranje ovog članka.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×