Prikaz ili dodavanje kontakata u timove

Prikaz ili dodavanje kontakata u timove

Da biste prikazali kontakte, izaberite stavku pozivi Dugme „Pozivi“ > kontakata. Izaberite stavku Moji kontakti i pronaći ćete e-Z listu svih kontakata i traku za pretragu koju možete da koristite da biste pronašli određenu osobu. Ako želite da dodate novi kontakt na listu, kliknite na dugme Dodaj kontakt na vrhu liste da biste započeli.

Ako se prebacite na istaknute kontakte, videćete nekoliko unapred podešenih grupa kontakata: brzo biranje i predloženo. Da biste dodali nekoga na brzo biranje, kliknite na dugme Dodaj na dugme brzo biranje na vrhu ekrana.

Napomena: Ako ne vidite pozive Dugme „Pozivi“ na levoj strani timova, RAZGOVARAJTE sa IT administratorom.

Kontaktima na mobilnom uređaju možete da pristupite iz timova ako ste omogućili pristup za omogućavanje pristupa telefonskim kontaktima. Dodirnite stavku pozivi Dugme „Pozivi“ > kontakata Dugme „Kontakti“ na mobilnim uređajima .

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×