Prikaz po stranicama , uporedno

Ponekad bi se radije kretali kroz stranice dokumenta kao kroz knjigu, umesto stalnog pomeranja. Koristite komandu Uporedni prikaz (kartica Prikaz), da biste prelistali stranice pomoću prsta. Ako nemate dodirni ekran, koristite horizontalnu traku za pomeranje ili točkić miša da biste se kretali kroz stranice.

Uporedno

Kretanje po stranicama isključuje mogućnost izbora postavke zumiranja. Da biste mogli ponovo da zumirate, odaberite vertikalno kretanje po stranicama.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Napomena: Ova funkcija je dostupna samo ako imate pretplatu na Microsoft 365. Ako ste Microsoft 365 pretplatnik, proverite da li imate najnoviju verziju sistema Office.

Brzo pređite na stranicu na koju želite

Dok ste na straničnoj stranici, sličica vam daje kratak pogled na sve stranice kako biste mogli da pređete na onu koju želite. Samo odaberite stavku Sličice za postavku Zum.

Sličice

Savet: Ne morate da idete na traku da biste se prebacili između pregledanja stranice i prikaza sličica. Pomoću miša, pritisnite taster Ctrl i koristite točkić miša. Na ekranu osetljivom na dodir, umanjite primicanjem prstiju da biste umanjili na sličice.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×