Prikaz profila pomoću kategorija privatnosti

Podrška za Office 2010 završila se 13. oktobra 2020.

Izvršite nadogradnju na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa bilo kog uređaja i da biste nastavili da dobijate podršku.

Nadogradi odmah

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pomoću postavki privatnosti na stranici profila "Moja lokacija", možete da upravljate grupe osoba koje možete da prikažete nekih detalja u profilu. Ova tema opisuje kako da prikažete javne stranice profila onako kako ljudi u svim kategorijama privatnosti bi ga prikazali.

U ovom članku

Pregled

Prikaz profila na osnovu kategorija privatnosti

Pregled

Ako ste primenili kategorija privatnosti detalje na stranici profila, možete da prikažete svoj profil na osnovu različitih kategorija. Ovo vam može pomoći proverite da li delite informacije koje nameravate da delite sa svake grupe ljudi.

Važno: Postoje neke detalje koji ne može da kontroliše kategorija privatnosti, a vaše organizacije mogu da prilagode koji detalja u profilu koje vi kontrolišete. Ako privatnosti padajuće liste ne pojavi, ne možete da promenite postavku.

Na primer, možda želite da delite vaš broj mobilnog sa samo upravljač i ne svima u organizaciji koja ima pristup vašem profilu. Da biste kontrolisali ovu postavku, bi da primenite moj Menadžer kategorija privatnosti na Lične telefona postavku na profilu.

Prikaži

Možete da proverite da li ste ispravno primenili kategoriji ispravno tako što poredi prikaze na osnovu kategorija različite privatnosti profila. Na primer, možete prikazati profil dok je tim da se pojavljuje, a zatim prikazali profil onako kako bi svima.

Sledi opis kategorija privatnosti:

 • Samo ja    Sami

 • Moj menadžer    Direktni Menadžera

 • Moj tim    U zavisnosti od postavki, ovu kategoriju može uključivati osobe koje izveštaja za svog menadžera, svog menadžera, i direktne izveštaje. Takođe možete da dodate druge kolege u moj tim grupu, kao što su osobe blisko sarađujete sa ili dobro. Ako planirate da biste primenili kategorija privatnosti, možete da koristite ovu kategoriju za osobe koje želite da delite većina količine informacija sa.

 • Moje kolege    Vaše kolege uključuje članovima svog tima, kao i drugim osobama čije aktivnosti pratite.

 • Svi    Sve osobe da vaša organizacija ima dozvole da biste prikazali profil.

Prikaz profila na osnovu kategorija privatnosti

 1. Uradite sledeće:

  • Ako već prikazujete nečijem profilu ili na stranicu na lokaciji mog portala, kliknite na dugme Moj profil. Moj profil

  • Ako prikazujete drugačijeg tipa stranice na SharePoint lokaciji, kliknite na svoje ime u gornjem desnom uglu Ime profila , a zatim kliknite na dugme Moj profil.

 2. Na vrhu stranice, pored stavke Prikaži moj profil kao što se vidi tako što ćeteodabrati privatnosti kategorije koju želite da primenite.

 3. Prikaz profila zasnovana na toj kategoriji, a zatim ponovite korak 2 ako želite da vidite na osnovu drugih kategorija privatnosti profila.

Napomena: Kategorija privatnosti možete da primenite i da vaša lokacija članstva i listu vaših kolega, ali možete samo da promenite prikaz vaše lične detalje.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×