Prikazivanje ili skrivanje regulatora popune

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Uređivanje stavke _ z0z[ i prevlačenje i otpuštanje je podrazumevano uključeno u programu Excel kako biste mogli da prevlačite miš tako što ćete uraditi sledeće:

  • Premestite ćeliju ili opseg ćelija tako što ćete postaviti pokazivač miša na ćeliju ili opseg opsega ćelija tako da se menja u pokazivač premeštanja u programu \z0z_, a zatim prevući ćeliju na drugu lokaciju.

  • Kopirajte ćeliju ili opseg ćelija tako što ćete držati pritisnut taster CTRL dok postavite pokazivač miša na ćeliju ili opseg ćelija u ćeliji tako da se promeni u pokazivač kopiranja za _ z0z_, a zatim prevući ćeliju ili opseg ćelija na drugu lokaciju.

  • Prevucite regulator za popunjavanje da biste mogli da kopirate podatke ili da biste popunili susedne ćelije nizom podataka.

Ovu opciju možete uključiti ili isključiti po potrebi ako uradite sledeće:

  1. Izaberite stavke Datoteka > Opcije.

  2. U kategoriji Više opcija , u okviru Opcije uređivanjapotvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Omogućavanje regulatora popune i prevlačenja i otpuštanje ćelija .

    Napomena: Da biste sprečili da zamenite postojeće podatke kada prevučete regulator za popunjavanje, uverite se da je potvrđen izbor u polju za potvrdu Obavesti pre zamene zamenjivanja ćelija . Ako ne želite da Excel pokazuje poruku o zameni ćelija koje nisu prazne, možete da opozovete izbor u ovom polju za potvrdu.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Budite korak ispred uz Microsoft 365

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×