Pređi na glavni sadržaj

Prikazivanje slika kao projekcije slajdova

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Napomena: Upravljač slikama nije podržan u sistemu Office 2013 i novijim verzijama. Za Windows 10 preporučujemo da koristite aplikaciju "Fotografije" koju možete da instalirate besplatno iz Microsoft prodavnice u operativnom sistemu Windows.

Postoje dva načina za deljenje slika iz upravljača slikama u formatu prezentacije. Možete da koristite Picture Manager da biste kreirali biblioteku slika na SharePoint lokaciji, a zatim da slike prikažete u projekciji slajdova direktno sa veba ili možete da koristite komandu " Pošalji u Office " da biste poslali slike u PowerPoint i tamo kreirali prezentaciju.

Rad sa fotografijama u SharePoint biblioteci slika

Slanje slika u drugi Office program

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×