Prilagođavanje informacije na lokaciji u programu Skype za posao

Prilagođavanje informacije na lokaciji u programu Skype za posao

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Podrazumevano, Skype za posao vode evidenciju gde se nalazite i da se prijavite sa različitim lokacijama. Možete da dodelite prilagođeni imena na različite lokacije da se prijavite sa. Skype za posao povezuje svakog imena sa odgovarajućih mrežnu vezu.

Na primer, možda koristite Skype za posao na laptop računaru ili mobilnom telefonu tokom putovanja ili iz sobu za konferencije u zgrade ili može da odjavite se iz Skype za posao na poslu i prijavite se sa kućnog računara. Možete dodeliti svakoj od ovih lokacija drugačije ime (na primer, „Putovanje”, „Zgrada 4”, „posao” i „dom” odnosno). Nakon što ste postavili ime za određenu lokaciju, Skype za posao pamti, tako da sledeći put Skype za posao prepozna koje koristite određeni mrežne veze, ime lokacije koji se prikazuje sa prisutnosti će se promeniti u skladu ga. Ako se nalazite na novu lokaciju i navedite ime koje ste ranije koristili na drugom mestu, to ime će postati povezane sa trenutnim (to jest, novo) lokacije i mrežne veze.

Vaši kontakti mogu da vide vašu lokaciju kao deo informacija o vašem prisustvu, što im olakšava da vide koliko ste dostupni ili koja vrsta komunikacije bi bila najbolja u tom trenutku.

Možete odabrati da ne prikazujete svoju lokaciju tako što ćete izabrati stavku Prikaži ostalima moju lokaciju na lokaciji padajućeg menija (ispod vašeg imena i statusa prisustva na glavnom prozoru Skype za posao ).

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×