Prilagođavanje prikaza na sastanku timova

Timovi pokušavaju da predviđaju šta želite da vidite u sastanku. Kada neko progovori, pokazaжemo im. Kada neko deli sadržaj, to pokazujemo.

Ali kada želite da vidite nešto drugo, postoji nekoliko načina da se izveste timovima.

Prebacivanje između osoba i sadržaja

Kada neko deli prezentaciju, možete da se prebacite između prikaza tog sadržaja i gledanja osoba u prostoriji tako što ćete jednostavno kliknuti na video zapis koji vas zanima. Isprobajte ovo kada je prezentacija održana u sobi za sastanke i želite da vidite ko priča i da zabeleћi njihov jezik tela. 

Zakačite video

Da biste se fokusirali na određeni video zapis, kliknite desnim tasterom miša i izaberite stavku PIN. Video će se zakačiti za prikaz bez obzira ko priča. Možete da zakačite koliko god video zapisa stoji na ekranu. Ako se predomislite, kliknite desnim tasterom miša i pritisnite stavku odstrel.

Ponovno okvir video zapisa

Timovi razrade neke video zapise da bi im bolje odgovaralo ekran. Ako želite drugačiji prikaz određenog video zapisa – na primer, ako je neko izrezan iz video zapisa ili samo prikazuje deo lica – kliknite desnim tasterom miša i izaberite stavku uklopi u okvir da biste videli ceo video.

Izaberite stavku popuni da biste videli bliži, izrezani prikaz.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Pretplata da biste na najbolji način iskoristili vreme

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×