Primena oznake na belešku u programu OneNote

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Oznake su način za kategorizaciju i Određivanje prioriteta beležaka u programu OneNote. Sa oznakama, možete brzo vratili važne stavke, podsetili o stavke Radnje ili filtrirate beleške koju želite da delite sa drugima. Možete označiti ništa od jedan red teksta na ceo pasus.

Dodavanje oznake

Da biste dodali oznaku, uradite sledeće:

  1. Postavite kursor na početak reda teksta koji želite da označite.

  2. Izaberite stavke Početak > Oznake, a zatim kliknite na ikonu oznake koju želite da primenite.

    Snimak ekrana liste oznaka u programu OneNote 2016.

    Koristite strelice spiska oznaka za pomeranje kroz dostupne oznake ili kliknite na strelicu Još u donjem desnom uglu polja za pomeranje da biste prikazali sve dostupne oznake.

Možete da tražite označene beleške pomoću ključne reči i kategorije i da prikažete rezultate u rezimeu koji je lako čitati.

Uklanjanje oznake

Kada završite sa označenom beleškom, možete da uklonite oznaku da se ne bi pojavljivala u rezultatima pretrage označenih beležaka.

  • Da biste uklonili jednu oznaku, kliknite desnim tasterom miša na nju i izaberite stavku Ukloni oznaku.

  • Da biste uklonili više oznaka, izaberite sav tekst koji sadrži oznake koje želite da uklonite i pritisnite kombinaciju tastera CTRL+0 (NULA).

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×