Pristup podacima klijenata i aplikacijama sa svih uređaja

Pristup podacima klijenata i aplikacijama sa svih uređaja

Poboljšanje usluge korisnika i smanjenje pritužbi zahteva timski rad i jednostavan pristup podacima. Ali zaštita podataka je jednako važna. Potreban vam je način da zadržite bezbedne i pristupačne podatke.

Ostavite veliki utisak sa Objavama

Detalji  

Koristite Microsoft 365 da centralno upravljate bezbednosnim smernicama za sve aplikacije za produktivnost i prikaz klijenata. Možete da pristupite kupcima podataka sa lokacije na kojoj god se nalazite i da pokrenete aplikacije zasnovane na oblaku sa veba ili iz aplikacije za mobilne uređaje, omogućavajući vam da radite na različitim uređajima. 

Koautorstvo omogućava vašem timu da kreira, prikuplja, ažurira i upravlja datotekama. Promene se automatski čuvaju i možete da vidite da se posao obavlja u realnom vremenu. 

Microsoft 365 ima upravljanje mobilnim uređajima, šifrovanje poruka i sprečavanje gubitka podataka koje pomažu da vaše informacije budu bezbedne.

Istaknute stavke

  • Brzo Nabavite informacije dok čuvaju podatke o preduzeću i klijentu.

  • Zaštitite informacije prilikom pristupanja poverljivim izveštajima preduzeća.

  • Kreiranje, deljenje i redigovanje podataka u realnom vremenu sa gotovo svakog uređaja.

Saznajte više

Podesite Microsoft 365 skladištenje datoteka i deljenje

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×