Pristupačnije novim zaposlenima

Pristupačnije novim zaposlenima

Obuka zaposlenog može da bude skupa i da potraje dok koristite zaposlene na više lokacija, ali je od presudnog znaиaja za zadržavanje i angažovanje. Potreban vam je lak način da izvršite angažovanje treninga i resurse i dokumente koji su pristupačni svima.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji

Efikasnije Treniraj nove zaposlene pomoću Microsoft timova. Planirajte uživo događaj da biste imali interaktivnu sesiju obuke i odgovaranje na pitanja u realnom vremenu. Otpremite sve relevantne materijale za obuku na karticu datoteke tako da su uvek dostupni. Dodajte Microsoft stream na karticu da biste novom službenicima obezbedili pristup drugim video zapisima i treningu. 

Da biste obezbedili da novi zaposleni imaju pristup resursima koji su im potrebni kada se budu ukrcali, možete uskladištiti resurse obuke kao što su HR obrasci, listovi sa preporukama, testove ili kvizove u sistemu SharePoint. SharePoint se ponaša kao skladište koje svako sa dozvolama može da pristupi u bilo kom trenutku. 

Kada se obuka završi, nove unajmljivamožete da povežete sa mentorima preduzeća da bi se nastavili dalje kreiranjem Yammer grupe. Yammer je društvena društvena mreža preduzeća gde preduzeća dele informacije u grupama i organizuju projekte. Možete da pospečuste direktne, slobodne razgovore između iskusnih zaposlenih i određenog odseka za novi Odsek, pozivanjem na novu grupu i započinjanje razgovora.

Istaknute stavke

  • Obučavanje novih zaposlenih pomoću uživo, interaktivne obuke.

  • Učinite resurse obuke, dokumente i video zapise pristupačnim.

  • Održavajte nove službenike tako što ćete ih povezati sa drugim zaposlenima.

Saznajte više

Saradnja u timovima

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×