Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.
Pristupanje Outlook.com, usluzi OneDrive i drugim Microsoft kada neko umre

Razumemo da je ovo teško vreme za one koji traže pristup nalogima e-pošte ili skladišta svojih voljenih, ali zbog privatnosti i drugih pravnih razloga, ne možemo da pružimo informacije o bilo kojim nalozima koji su u pitanju. Jako ozbiljno shvatamo privatnost naših korisnika i naše pravne obaveze. Pročitajte više o privatnosti na Microsoft.

Šta da radite kada neko umre ili postane nesavršen

Ne morate da nam se obratite da biste nas obavestili da je neko umro ili da je postao nesavršen.

Ako znate akreditive naloga, možete sami da zatvorite nalog. Ako ne znate akreditive naloga, oni će se automatski zatvoriti nakon dve (2) godine neaktivnosti.

Ako imate pristup nalogu 

Pročitajte https://support.microsoft.com/help/12412/ i pratite korake da biste zatvorili nalog. Kada zatvorite Microsoft nalog, možete ponovo da ga otvorite u roku od 60 dana tako što ćete se ponovo prijaviti. Držimo vaše podatke za ovaj period tako da nećete izgubiti ništa ako se predomislite. Međutim, nakon tih 60 dana trajno brišemo nalog i njegove podatke.

Ako nemate pristup nalogu

Uverite se da su sve Microsoft otkazane. Možete da zaustavite pretplate na Microsoft tako što ćete zatvoriti račun u banci ili kreditnu karticu klijenta, opoziti ovlašćenja ili obavestiti banku. Outlook.com i OneDrive nalozi će biti zamrznuti posle 1 godine, a sve e-poruke i datoteke uskladištene u usluzi OneDrive biće ubrzo izbrisane. Microsoft naloga ističu nakon dve (2) godine neaktivnosti. Dodatne informacije potražite u odeljku 4 Microsoft ugovora o pružanju usluga.

Ako vam je potreban pristup nalogu, zatražite pravna uputstva

Microsoft prvo mora formalno da se posluži važećim pozivom ili sudnim nalogom da bi se razmislilo da li može zakonito da izda informacije o ličnom nalogu e-pošte preminulog ili nesačuvanog korisnika (to uključuje naloge e-pošte sa adresama koje se završavaju na Outlook.com, Live.com, Hotmail.com i MSN.com), OneDrive skladištu ili bilo kom drugom aspektu Microsoft naloga. Microsoft će odgovoriti samo na pozive koji nisu kriminalni i sudske naloge koje je uslužio registrovani agent Microsoft u državi ili regionu strane koja zahteva i nije u mogućnosti da odgovori na zahteve za slanje faksom ili e-poštom za takve stvari.

Svaka odluka o pružanje sadržaja ličnog naloga e-pošte ili naloga skladišta u oblaku biće doneta samo nakon pažljivog pregleda i razmatranja primenljivih zakona. Imajte na umu Microsoft možda neće moći da obezbedi sadržaj naloga i da slanje zahteva ili poziva ili sudske porudžbine ne garantuje da ćemo moći da vam pomognemo.

Regionalne varijante:

 • Za klijente u Evropi, Microsoft će odgovoriti na netačni sudske pozive i sudske naloge uslužene na registrovanu adresu preduzeća Microsoft Irska Operations Ltd na kuju ser Džona Rodžersona broj 70, Dablin 2, Irska.

 • Klijenti u Nemačkoj mogu Microsoft korisničkoj podršci kako bi dobili pristup nalogu. Klijenti moraju pružiti dokaz o pravnom nasledstvu i sledećoj dokumentaciji:

  • Kopija certifikata o smrti

  • Kopija ličnog dokumenta ili pasoša preminule osobe

  • Kopiju certifikata o nasleđivanju (Erbschein) ili drugu dokumentaciju suda koja dokazuje isključivo nasledstvo, imena i adrese svih naslednika i saglasnosti da imate pravo da radite u njihovo ime

  • Kopiju ID-a ili pasoša pošiioca zahteva, ili potpisano pravo advokata

 • Klijentima u Kini možete da se obratite Microsoft korisničkoj podršci za legitimnu i opravdanu kamatu kako bi vam bio odobren pristup nalogu preminulog klijenta. Morate obezbediti sledeće dokumente:

  • Kopija certifikata o smrti, certifikat o deregistraciji društvenog ID-a ili drugog zvaničnog dokumenta koji dokazuje smrt preminulog klijenta

  • Dokument koji može da dokaže vaš odnos sa preminulim klijentom kao "bliski relativni", biti supružnik, roditelj, dete, brat, deka ili unuka. Opcije su:

   • Hukou registracija

   • Certifikat o braku

   • Relativna certifikacija odnosa koju je izdao Biro za javnu bezbednost/poddistriktni Office

   • Notarized certification issued by the Notary Office

  • Kopija ID-a ili pasoša poši od strane pošiatora zahteva

  • A signed statement for the purpose of accessing the preminule customer's account

I dalje vam je potrebna pomoć?

Da biste dobili podršku u usluzi Outlook.com, kliknite ovde ili izaberite stavku „ Ikona pomoći za Outlook.com“ na traci sa menijima i unesite upit. Ako putem samopomoći ne rešite problem, pomerite se nadole do stavke I dalje vam je potrebna pomoć? i izaberite opciju Da.

Moraćete da se prijavite da biste nam se obratili u usluzi Outlook.com. Ako ne možete da se prijavite, kliknite ovde

Za drugu pomoć u vezi sa Microsoft nalogom i pretplatama posetite Pomoć za nalog i naplatu.

Ikona aplikacije „Pronalaženje pomoći“

Da biste pronašli pomoć i rešili probleme sa drugim Microsoft proizvodima i uslugama, unesite problem ovde

Postavljajte pitanja, pratite diskusije i delite svoje znanje u zajednici na sajtu Outlook.com.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×