Pređi na glavni sadržaj

Privatnost i usaglašenost

Microsoft Forms je takođe naišao na GDPR zahteve za usaglašenost sa 2018. Obratite pažnju na zahteve Microsoft 365 data temi za goo za više informacija.

Microsoft Forms upoznaje Ferpa i standarde zaštite.

Ne tražite osetljive lične informacije kao što su lozinke.

Office 365 obrazovanje i Microsoft 365 Apps za manje firme korisnici bi trebalo da kreiraju svoje obrasce u skladu sa uslovima koje vaša organizacija ima sa programom Microsoft. Saznajte više.

Microsoft personal nalog (Hotmail, Live ili Outlook.com) korisnici bi trebalo da kreiraju svoje obrasce u skladu sa Microsoft uslovima korišćenja.

Ako primite obrazac koji prikuplja anonimne odgovore i mislite da obrazac pokušava da zlonamerno prikuplja informacije o korisniku, kliknite na vezu " zloupotreba izveštaja " na dnu obrasca. Potvrdite izbor u polju za potvrdu phishing i ako želite, dajte komentare. Kada završite, kliknite na dugme Prosledi.

Kada se izveštaj utvrdi, tim bezbednosti na mreži pregleda sadržaj da bi video da li je prekršio određene kriterijume.

Za Office 365 obrazovanje i Microsoft 365 Apps za manje firme korisnike koji prijavljuju obrazac, obrazac označen zastavicom za phishing će biti pretvoren u unutrašnji samo obrazac i samo unutrašnji zaposleni u preduzeću moći će da pristupe obrascu. Administratori preduzeća će biti obavešteni o statusu i radnji.

Za Microsoft personal nalog (Hotmail, Live ili Outlook.com) korisnici koji prijavljuju obrazac, biće snimljena forma označena za phishing. Vlasnik obrasca neće moći da pristupi obrascu, karika u obrascu će biti nedostupna, a budući ispitivci neće moći da otvore veze obrasca.

Dugme " zloupotreba izveštaja " omogućava tuženom korisniku da prijavi obrazac za koji se sumnja da zlonamerno prikuplja korisničke informacije. Generalno, svi obrasci potrošača i "javni" Enterprise obrasci mogu da se prijave.

Za Microsoft personal nalog (Hotmail, Live ili Outlook.com) korisnici, svi obrasci će sadržati dugme " zloupotreba izveštaja " na stranici "reakcija".

Za Office 365 obrazovanje i Microsoft 365 Apps za manje firme korisnike, samo "javni" Obrasci će sadržati dugme " zloupotreba izveštaja " na stranici "reakcija".

Napomena: Da biste obrazac napravili "Public", vlasnik obrasca će izabrati Više postavki obrasca Dugme „Još opcija“ > postavkama > ko može da popuni ovaj obrazac > samo osobe u organizaciji mogu da odgovore.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×