Promena jezika prikaz i vremenske zone u usluzi Microsoft 365 za preduzeća

Možete da promenite jezik za prikaz i vremensku zonu za sve Microsoft 365 aplikacije i usluge istovremeno.

Važno: Neke Microsoft 365 postavke, uključujući jezik za prikaz, korisnici ne mogu da promene u određenim Microsoft 365 konfiguracijama, kao što su hibridna okruženja. Ako nijedna od sledećih procedura ne funkcioniše za vas, obratite se administratoru administracije IT organizacije.

 1. Prijavite se u Microsoft 365 koristeći poslovni ili školski nalog.

 2. U gornjem uglu ekrana izaberite stavku postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom da biste otvorili okno Postavke , a zatim izaberite stavku promeni jezik.

  Microsoft 365 okno postavki

 3. U okviru jezik prikazizaberite ikonu olovke, a zatim izaberite jezik sa liste. Ako želite, promenite i prikaz vremenske zone i vremena.

Ako ne vidite okno postavke

U zavisnosti od konfiguracije Microsoft 365 vaše organizacije, možete pronaći postavke na drugom mestu.

 1. U gornjem uglu ekrana izaberite stavku postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom > Microsoft 365i izaberite karticu Postavke .

 2. Izaberite stavku jezik i vremensku zonu i odaberite željeni jezik. Zatim izaberite stavku Sačuvaj.

Ako nemate opciju postavljanja jezika

U nekoliko Microsoft 365 instalacija, jezik za prikaz i neke druge postavke može da promeni samo njeni administratori, kao što je prikazano ispod. Ako ne možete da promenite jezik za prikaz, zatražite pomoć od administratora Microsoft 365 organizacije.

Slika iluispod korisničkog interfejsa kada jeziku za prikaz upravlja IT administrator.

Više informacija o jezičke postavkama

 • Promena jezika za prikaz ne utiče na jezičke postavke za bilo koga drugog. Ako druge osobe koriste isti računar, jezik za prikaz određuje sopstvena Microsoft 365 postavkama.

 • Možete i da podesite jezik za prikaz kada se prvi put prijavite u Outlook na vebu. Međutim, postavka jezičke Microsoft 365 zamenjuje postavku u Outlook na vebu ako se razlikuju.

 • Trenutno je više jezika dostupno za Outlook na vebu nego za druge usluge (kao što su lokacije tima) u Microsoft 365.

 • Sledeće Microsoft Web aplikacije trenutno koriste postavljen jezik za prikaz na ovoj stranici: Outlook na vebu, SharePoint u sistemu Microsoft 365, OneDrive za posao ili školu, Excel, OneNote, PowerPoint, Word, Visio, Delve, MyAnalytics, SharePoint u sistemu Microsoft 365 0, SharePoint u sistemu Microsoft 365 1, SharePoint u sistemu Microsoft 365 2, centar administracije i Office.com.

 • Kada izaberete novi jezik za prikaz, na sledeće Microsoft Veb aplikacije: SharePoint u sistemu Microsoft 365, OneDrive za posao ili školu, Excel, OneNote, PowerPoint, Word, Visio, Delve iMyAnalytics.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×