Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da promenite Vašu lozinku u Outlook Web App u samo nekoliko koraka.

Ovaj članak se odnosi na Outlook Web App koji koristi organizacija koja upravlja serverima e-pošte koji koriste Exchange Server 2013 ili 2010. Ako koristite Microsoft 365 ili Exchange Server 2016, program za e-poštu je Outlook na vebu. Pomoć u vezi sa programom Outlook na vebu potražite u članku Dobijanje pomoći za Outlook na vebu.

 1. U veb pregledaču se prijavite u Outlook Web App pomoću URL adrese koju ste dobili od osobe koja upravlja e-poštom u vašoj organizaciji. Unesite korisničko ime i lozinku, a zatim kliknite na dugme Prijava.

 2. Izaberite stavku Postavke Ikona „Postavke“ > Promena lozinke.

 3. Sledite upustva na straniciPromenite lozinku page.

 • Ukoliko se takođe povezujete na nalog sa telefona ili tableta, takođe morate da ažurirate lozinku u postavkama na tom uređaju kako bi se podudarala sa Vašom novom lozinkom. Slično tome, morate takođe da ažurirate i lozinku u postavkama u bilo kojoj drugoj aplikaciji za e-poštu koju možda koristite (na primer, Apple Mail, Mozilla Thunderbird).

 • Kako biste lozinku učinili bezbednijom, možete da:

  • Koristite najmanje osam znakova (Vaš nalog može da zahteva više ili manje).

  • Koristiti kombinaciju velikih slova i malih slova.

  • Koristiti brojeve, kao i slova.

  • Koristiti znakove interpunkcije ili druge znakove koji nisu alfanumerički.

 • Većina naloga e-pošte zahteva minimalan broj znakova ili minimalan nivo složenosti za lozinke. Zahteve podešava administrator. Za informacije o zahtevima lozinke za nalog obratite se službi za pomoć.

 • U zavisnosti od postavki poštanskog sandučeta, možda nećete biti mogućnosti da promenite lozinku pomoću stranice Opcije. Ako ne možete da promenite lozinku pomoću Opcije, obratite se odeljenju za tehničku pomoć.

Takođe pogledajte

Menjanje postavki naloga za e-poštu (u programu Outlook na Računaru)

Ažurirajte lozinku u programu Outlook 2016 za Mac

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×