Promena lozinke u aplikaciji "Pošta" za Windows 10

Kada podesite nalog u aplikaciji "Pošta" za Windows 10, ne morate da unosite lozinku svaki put kada otvorite aplikaciju. Ako lozinka za vaš nalog e-pošte istekne ili je promenite u bezbednosne svrhe, možda ćete morati da ažurirate lozinku u aplikaciji "Pošta".

Ažuriranje lozinke

Ako ste promenili lozinku pomoću dobavljača e-pošte, možete da ažurirate uskladištenu lozinku u pošti za Windows 10.

  1. Odaberite stavku postavke > Upravljajte nalozima, a zatim odaberite nalog koji treba da ažurirate.

  2. Ako ste izabrali Outlook.com nalog, možete da promenite ili ažurirate lozinku tako što ćete odabrati stavku Promeni postavke naloga. Pošta za Windows 10 će vas odneti na Veb stranicu za nalog gde možete da promenite lozinku. Kada ažurirate lozinku na Veb stranici, pošta za Windows 10 će se automatski primiti.

    Za sve ostale naloge, kada ažurirate lozinku pomoću dobavljača e-pošte, možete da ažurirate lozinku u dijalogu Postavke naloga , a zatim odaberete stavku Sačuvaj.

    Saveti: 

    • Ako vam je lozinka istekla ili mislite da je nalog ugrožen, moraćete da promenite lozinku pomoću dobavljača usluga e-pošte – € na primer, gmail ili iCloud — € pre ažuriranja lozinke u dijalogu Postavke naloga .

    • Ako pošta za Windows 10 neće da prihvati novu lozinku, uverite se da je CAPS LOCK isključen, a zatim ponovo unesite lozinku.

Dodatne informacije

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×