Promena OneDrive aplikacije za sinhronizaciju ili stopa preuzimanja

Kada sinhronizujete datoteke pomoću aplikacija za sinhronizaciju, možete da odaberete koliko ćete propusnog opsega mreže koristiti.

 1. Kliknite na ikonu belog ili plavog OneDriveoblaka ili je dodirnite na Windows sistemskoj traci poslova na traci zadataka.

  OneDrive SyncClient sa ikonama plavog i belog oblaka

 2. Izaberite stavkeIkona „Pomoć i postavke za OneDrive“Pomoć i postavke>.

  Snimak ekrana pristupa postavkama za OneDrive

  (Možda ćete morati da kliknete na strelicu Prikaži skrivene ikone pored sistemske trake poslova da biste videli ikonu OneDrive.)

 3. Izaberite karticu mreža .

  Kartica "mreža" u dijalogu "Postavke usluge OneDrive"

 4. Ako sinhronizujete radne ili školske datoteke i ne vidite karticu " mreža ", POSTAVKAMA upravlja IT Odsek.

 5. Izaberite opciju u okviru stopa otpremanja i stopa preuzimanja, a zatim kliknite na dugme u redu.

  Možete da ograničite otpremanje i preuzimanje protoka na fiksnu stopu (minimalna stopa je 50 KB/sec, a maksimalna stopa je 100.000 KB/SEC). Što je manja stopa, biće vam potrebno duže da otpremate i preuzmete datoteke. Umesto da ograničite mogućnost otpremanja na fiksnu stopu, možete da ga podesite i tako da se "Prilagodi automatski". Ova postavka OneDrive omogućava klijentskom klijentu (OneDrive.exe) da otpremi podatke u pozadinu tako što će samo Potrošit Nekorišćeni propusni opseg i ne ometaju druge aplikacije pomoću mreže.

Saveti: 

 • Ako privremeno koristite sporu mrežu, možete da pauzirate sinhronizaciju umesto da postavljate ograničenja na otpremanju i preuzimanju. Da biste to uradili, kliknite na ikonu OneDrive na sistemskoj traci poslova na traci zadataka, izaberite stavku Ikona „Pomoć i postavke za OneDrive“Pomoć i postavke u centru aktivnosti, kliknite na dugme Pauziraj sinhronizaciju, a zatim izaberite koliko vremena želite da pauzirate sinhronizaciju.

 • Ako imate velike datoteke za otpremanje, pokušajte da to uradite kada ste na brzoj mreži.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×