Promena podrazumevane lokacije skladišta za rezervne kopije datoteka

OneNote automatski skladišti rezervne kopije beležaka na istom čvrstom disku kao originalne beležnice. Ovo pomaže da zaštitite beleške, oštećene ili izbrisane dok radite. Takođe brzo i lako obnavljanja nedavnih beležaka.

Međutim, da biste zaštitili važne beleške od ozbiljnog problema, kao što je otkazivanje čvrstog diska, razmislite o promeni podrazumevane lokacije OneNote rezervne kopije fascikle. Odgovarajuće lokacije rezervnih kopija za važne beleške su fascikla na pomoćnom ili spoljnom čvrstom disku, prenosivi uređaj za skladištenje kao što je USB disk ili privatna fascikla na mreži.

U zavisnosti od operativnog sistema računara, rezervne kopije datoteka beležnice se skladište na jednoj od sledećih podrazumevanih lokacija:

  • U operativnom sistemu Windows 10, fascikla "rezervna kopija" za beležnice se nalazi na lokaciji C:\Users\korisničko ime\Appdata\local\microsoft\onenote\verzija\backup.

  • U operativnom sistemu Windows Vista, fascikla "rezervna kopija" za beležnice se nalazi na lokaciji C:\Users\korisničko ime\Appdata\microsoft\onenote\12.0\backup.

  • U operativnom sistemu Microsoft Windows XP, fascikla "rezervna kopija" za beležnice nalazi se na lokaciji C:\Documents and Settings \korisničko ime\Local Settings\Application Data\Microsoft\OneNote\Backup.

Promena podrazumevane lokacije za rezervne kopije datoteka

  1. Izaberite stavke > opcije > Sačuvaj & Backup.

  2. U okviru Sačuvaj, na listi putanje izaberite stavku rezervna kopija fascikle, a zatim izaberite stavku Izmeni.

  3. U dijalogu Izbor fascikle idite na lokaciju fascikle u kojoj želite da OneNote skladišti rezervne datoteke, a zatim kliknite na dugme Izaberi.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×