Sign in with Microsoft
New to Microsoft? Create an account.

OneNote automatski skladišti rezervne kopije beležaka na istom čvrstom disku kao i originalne datoteke beležnice. To vam pomaže da zaštitite beleške od slučajnog menjanja, oštećenja ili brisanja tokom rada. Takođe ubrzava i olakšava vraćanje nedavnih beležaka.

Međutim, da biste zaštitili važne beleške od ozbiljnog problema, kao što je otkazivanje čvrstog diska, razmislite o promeni podrazumevane lokacije fascikle OneNote rezervne kopije. Prikladne lokacije za rezervne kopije za važne beleške uključuju fasciklu na sekundarnom ili spoljnom čvrstom disku, prenosivi uređaj za skladištenje kao što je USB disk ili privatnu fasciklu na mreži.

U zavisnosti od operativnog sistema računara, rezervne kopije datoteka beležnice skladište se na jednoj od sledećih podrazumevanih lokacija:

  • Na Windows 10, fascikla Rezervna kopija za vaše beležnice nalazi se na putanji C:\Users\user name\AppData\Local\Microsoft\OneNote\version\Backup.

  • Na Windows Vista, fascikla Rezervna kopija za vaše beležnice nalazi se na putanji C:\Users\user name\AppData\Microsoft\OneNote\12.0\Backup.

  • U operativnom sistemu Microsoft Windows XP, fascikla Rezervna kopija beležnica nalazi se na lokaciji C:\Documents and Postavke\user name\Local Postavke\Application Data\Microsoft\OneNote\Backup.

Promena podrazumevane lokacije za rezervne kopije datoteka

  1. Izaberite stavku Opcije > datoteke > stavku & rezervnu kopiju.

  2. U okviru Čuvanje, na listi Putanje izaberite stavku Fascikla za rezervne kopije, a zatim kliknite na dugme Izmeni.

  3. U dijalogu Izbor fascikle prešli na lokaciju fascikle u kojoj želite da OneNote rezervne kopije datoteka, a zatim kliknite na dugme Izaberi.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×