Promena podrazumevanog fonta u programu OneNote za Veb

Kada prvi put počnete da koristite OneNote za veb, beleške koje otkucate na novim stranicama koje ste kreirali oblikovani su sa 11-tačkama kalibri fontom.

Nažalost, trenutno ne možete da promenite podrazumevane postavke fonta iz OneNote za veb, ali možete u programu OneNote za Windows 10, OneNote 2016 i OneNote za Mac. Kada postavi novi podrazumevani font, buduće beleške zaOneNote za veb će se odraziti na promenu.

  1. Za OneNote za Windows 10 otvorite beležnicu za koju želite da promenite podrazumevani font.

  2. Kliknite na dugme Postavke i još toga (...) koje se nalazi u gornjem desnom uglu, a zatim izaberite ili dodirnite stavku Postavke.

  3. Kliknite na dugme Opcije, a zatim na oknu Opcije , u okviru podrazumevani fontizaberite novi font ili veličinu fonta.

Savet: Ako pronađete font uOneNote za veb premali, ali ne želite da zapravo promenite oblikovanje teksta beležaka, možete da koristite funkciju zumiranja pregledača da biste privremeno promenili koliko mala ili velika želite da se beleške pojave na trenutnoj stranici.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Pretplata da biste na najbolji način iskoristili vreme

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×