Promena postavki grupe za slanje/prijem

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kad dodate naloge u Outlook, možete da promenite koliko često Outlook proverava da li nove e-pošte iz svakog naloga, kao i način na koji često Outlook šalje odlazne poruke iz svakog naloga.

Promena postavki za slanje/prijem

 1. Izaberite stavku Slanje/prijem > grupe za slanje/prijem > Definiši grupe za slanje/prijem ….

 2. Izaberite grupu koju želite da promenite.

 3. Ako samo želite da šaljete i primate poštu kada pritisnete taster F9, opozovite izbor prvu opciju automatski Šalji/primaj na svakih n minuta .

  Ako često radite van mreže i potvrdite izbor u drugu opciju automatski Šalji/primaj na svakih n minuta , Outlook pokušava da se povežete i slanje i primanje poruka u intervalu koji navedete.  Dijalog „Postavke slanja/prijema“

Uklanjanje naloga iz automatsko slanje/prijem

Podrazumevano uključeni su svi nalozi u grupu Svi nalozi . Ako želite da uklonite samo jedan ili dva naloge iz ciklus automatsko slanje/prijem, uredite grupu Svi nalozi i uklonite te naloge. Ovo neće uticati na mogućnost slanje i primanje poruka sa tim nalozima i ručno.

 1. Izaberite stavku Slanje/prijem > grupe za slanje/prijem > Definiši grupe za slanje/prijem ….

 2. Izaberite stavku Svi nalozi > Uredi.

 3. Izaberite nalog koji želite da uklonite i opozovite izbor opcija " Uključi izabrani nalog u grupi ", a zatim na dugme u redu.

Uklanjanje naloga iz grupe slanja/prijema

Da biste ručno slanje e-pošte iz naloga ne uklonite iz automatsko slanje/prijem, izabere Slanje/prijem > Grupe za slanje/prijem, a zatim izaberite nalog koji želite da šaljete i primate ručno.

 1. Izaberite Alatke > Slanje/prijem > Postavke za slanje/prijem > Definiši grupe za slanje/prijem ….

 2. Izaberite grupu za slanje/prijem koja sadrži nalog e-pošte koji želite da promenite.

 3. U okviru stavke Postavke za ime grupe za slanje/prijem potvrdite izbor u polju za potvrdu Automatski šalji/primaj na svakih n minuta.

 4. Unesite broj između 1 i 1440. Ovo drugo će planirate da se automatski Šalji/primaj jednom dnevno za sve naloge u ovoj grupi.

 5. Ako želite, možete da navedete raspored za slanje/prijem kada je Microsoft Outlook van mreže. U okviru kada je Outlook van mreže, potvrdite izbor u polju za potvrdu automatski Šalji/primaj na svakih n minuta .

 6. Unesite broj između 1 i 1440. Ovo drugo će planirate da automatski Šalji/primaj jednom dnevno.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×