Ako koristite aplikaciju Microsoft 365 za preduzeća ili obrazovanje, možete da promenite postavke usluge poslovni ili školski nalog, uključujući jezik, lozinku i još mnogo toga. Ovaj članak sadrži objašnjenja o tome kako korisnici mogu da promene Microsoft 365 za preduzeća postavke.

Da biste saznali više o administrativnim postavkama, pogledajte ovaj članak (Administrator je osoba koja podešavaMicrosoft 365 za organizaciju i može da promeni postavke koje utiču na celu organizaciju.)

Važno: 

  • Ovaj članak se odnosi samo na Microsoft 365 za preduzeća ili obrazovanje, ali ne i Microsoft 365 Family iliMicrosoft 365 Personal. Da biste promenili postavke naloga za neku od pretplata, prijavite se sa vašim Microsoft nalog at account.microsoft.com.

  • Preporučujemo da koristite Microsoft Edge u operativnom sistemu Windows 10. Ako nemate Windows 10, probajte da koristite najnovije verzije programa Mozilla Firefox ili Google Chrome.

Promena postavki u sistemu Microsoft 365 za preduzeća ili obrazovanje

  1. Prijavite se u Microsoft 365 koristeći vaš poslovni ili školski nalog.

  2. Izaberite postavke i prilagodite stavke "Teme", "Obaveštenja", "Lozinka", "Željene postavke za kontakt" i "Tamni režim". 

    Postavke Microsoft 365 naloga.
  3. Da biste prikazali informacije o nalogu, izaberite fotografiju profila, a zatim izaberite stavku Prikaži nalog

  4. Napravite potrebne promene postavki, a zatim odaberite stavku Sačuvaj.

Stranica sa Office 365 postavkama

Sledeća tabela rezimira postavke koje vam mogu biti dostupne, kao i šta možete da uradite pri konfigurisanju postavki. U zavisnosti od načina na koji organizacija koristi Microsoft 365 za preduzeća, neke vrste postavki možda nećete moći da promenite.

Postavke

Opis

Lični podaci

Ovo je mesto na kojem možete da vidite osnovne informacije o kontaktu i nalogu. Vaša organizacija možda ne dozvoljava da menjate ove informacije.

Pretplate

Ovo je mesto na kojem možete da saznate Microsoft 365 za preduzeća ili licencu imate. Više informacija potražite u članku Koji Microsoft 365 poslovni proizvod ili licencu imam?

Bezbednost i privatnost

Ovo je mesto gde možete da promenite Microsoft 365 lozinku (ako vaša organizacija to dozvoljava) i upravljate željenim opcijama kontakta (ako su omogućene, ove postavke vam omogućavaju da kontrolišete vrstu poruka koje dobijete od korporacije Microsoft).

Dozvole za aplikacije

Ovde možete da upravljate da li određene aplikacije mogu da pristupe vašim korisničkim podacima. Nekim dozvolama možda upravlja vaša organizacija.

Status instaliranja

Ovo je mesto gde možete da prikažete status bilo kakvih instalacija i instalirate aplikacije za računare. Takođe možete da instalirate jezik tako što ćete kliknuti na Instaliraj aplikacije za računare.

Takođe pogledajte

Osnove usluge Microsoft 365 – video obukahttps://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=511461

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×