Promena radnog vremena i dana u programu Outlook

U softveru za komunikacije Microsoft Lync 2010 ili u programu Microsoft Lync 2010 Attendant možete potvrditi izbor u polju za potvrdu Samo tokom radnog vremena kao što je navedeno u programu Outlook kako bi se postavke prosleđivanja poziva primenjivale samo tokom radnog vremena koje ste podesili u programu Outlook 2010. Da biste konfigurisali prosleđivanje poziva, pogledajte članak Podešavanje opcija za prosleđivanje poziva.

U Microsoft Outlook 2010 klijentu za razmenu poruka i saradnju možete podesiti sopstvene radne dane i radno vreme u kalendaru. U programu Outlook 2010 radna sedmica je podrazumevano podešena od ponedeljka do petka, pri čemu radni dan traje od 8:00 do 17:00. Prvi dan sedmice u kalendaru je nedelja.

Da biste promenili radne dane i vremena u programu Outlook 2010, uradite sledeće:

  1. Otvorite Outlook kalendar i izaberite karticu Datoteka.

  2. Kliknite na dugme Opcije.

  3. Kliknite na dugme Kalendar.

  4. U okviru Radno vreme uradite nešto od sledećeg:

  5. Da biste promenili radno vreme, na listama Vreme početka i Vreme završetka izaberite vreme početka i vreme završetka radnog dana. Ovo se na prvom mestu koristi za određivanje kada ste zauzeti odnosno dostupni za pozive drugih osoba za sastanak.

  6. Da biste promenili radnu sedmicu, potvrdite izbor u poljima za potvrdu za dane koji su deo vaše radne sedmice. Opozovite izbor u poljima za potvrdu za dane koji nisu deo vaše radne sedmice.

  7. Da biste promenili prvi dan sedmice, sa liste Prvi dan sedmice izaberite dan.

  8. Da biste promenili prvu sedmicu godine, sa liste Prva sedmica godine izaberite stavku.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×