Promena slike u timovima

Da biste promenili sliku profila, kliknite na trenutnu sliku u gornjem desnom delu ekrana i izaberite stavku Promeni sliku.

Promena slike u timovima

Napomena: Korisnici tima sa poštanskim sandučićima koji se nalaze u objektu moraju da se sinhronizuju sa uslugom Azure Active Directory. One mogu da promene sliku korisničkog profila koja pruža Exchange Server 2016 (Kumulativna ispravka 3) ili gorenavedenu. Više detalja potražite u članku kako komuniciraju Exchange i Microsoft timovi.

Da biste promenili sliku profila, dodirnite stavku još Dugme „Još“ , a zatim dodirnite sliku. Odatle dodirnite stavku Uredi da biste preuzeli ili pristupili fotografiji.

Da biste promenili sliku profila, dodirnite stavku još Dugme „Još“ , a zatim dodirnite sliku. Odande dodirnite stavku Uredi sliku da biste preuzeli ili pristupili fotografiji.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×