Pronađite pomoć pomoću Menadžera za poslovne kontakte

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Imate mnogo opcija za dobijanje pomoći sa Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. Pomoć je ugrađena u proizvodu i je dostupna na mreži, na zajednici na aktivnog korisnika i preko telefona, putem e-pošte i ćaskanje usluge.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Koristite pomoć ugrađena u program Outlook with Business Contact Manager

Povezivanje sa lokacije Office.com

Uključite evidentiranje da biste dobili pomoć u trouble-shooting

Pronađite pomoć koristeći zajednicu korisnika

Kontakt Microsoft pomoć i podrška

Podrška za Microsoft klijente u Kanadi

Obratite se podršci za korisnike TTY

Rešavanje problema pomoću Microsoft baze znanja

Dobijanje podrške za Microsoft proizvode kupili izvan sad i Kanada

Koristite pomoć ugrađena u program Outlook with Business Contact Manager

Teme pomoći za Outlook može da odgovori na pitanja o korišćenju Menadžer za poslovne kontakte za Outlookvam dati alatke da biste dobili najbolje performanse od proizvoda i rešavanje problema do kojih može doći.

Možete da otvorite pomoć programa Outlook sa mnogo različitih mesta:

 • Pritisnite taster F1 ili kliknite na dugme znak pitanja u obrazac, prozor, stranica ili u gornjem desnom uglu na traci da biste otvorili prozor za opšte pomoći za Outlook. U sadržaju, kliknite na dugme Business Contact Manager za Outlook 2010 i zatim potražite ili potražite informacije koje želite.

 • Kliknite na dugme "Pomoć" ili veze u dijalozima da biste prikazali članak pomoći sa informacijama o tome kako da koristite dijalog.

Savet: Najbolje kroz audio-vizuelnih informacija naučiti Pogledajte naše video zapisi na Internetu u centru za dobrodošlicu programa Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. Kliknite na dugme Menadžer za poslovne kontakte u oknu za navigaciju, a zatim izaberite stavku Centar za dobrodošlicu. Više informacija potražite u članku Pogledajte video u nastavku ovog članka.

Vrh stranice

Povezivanje sa lokacije Office.com

Posetite lokaciju Office.com za ažurirane informacije i veze za video zapise, članke i ažuriranja proizvoda ako je dostupno. Za pristup lokaciji Office.com, u programu Outlook, kliknite na dugme "Pomoć". Na dnu prozora za pomoć, ako vidite povezano sa lokacijom Office.com, vidite najnovije informacije. Ako vidite, van mreže, vidite informacije koje su na vašem računaru.

Da biste se prebacili na lokaciju Office.com, na dnu prozora za pomoć, kliknite na dugme van mreže, a zatim izaberite stavku Prikaži sadržaj sa lokacije Office.com.

Savet: Da biste otišli na lokaciju Office.com, u programu Outlook, možete takođe izaberite karticu datoteka i zatim kliknite na karticu Business Contact Manager . U odeljku Dobijanje pomoći kliknite Na lokaciji Office Online.

Vrh stranice

Uključite evidentiranje da biste dobili pomoć u trouble-shooting

Menadžer za poslovne kontakte za Outlook možete da kreirate datoteku evidencije dok radite sa vaše poslovne podatke. Ova datoteka evidencije zapisuje aktivnosti Menadžer za poslovne kontakte za Outlooki može biti koristan prilikom praćenja nadole izvor neke greške, ako jedan dolazi. Takođe možete dati dozvolu da dele informacije o datoteci evidencije sa korporacijom Microsoft, što može da pomognete korporaciji Microsoft da rešite problem u budućnosti. Datoteka za evidenciju takođe mogu biti korisni ako se obratite podršci Veb lokacije Microsoft o problem.

Da biste uključili evidentiranje, izaberite karticu datoteka , a zatim kliknite na karticu Business Contact Manager . U odeljku vođenja evidencije , kliknite na dugme Omogući evidentiranje. Ime dugmeta će se promeniti da biste Zaustavili evidentiranje kada kliknete na njega.

Evidentiranje će i dalje svaki put kada Menadžer za poslovne kontakte za Outlook je pokrenut, sve dok ne isključite.

Vrh stranice

Pronađite pomoć koristeći zajednicu korisnika

Niste sami. Aktivni zajednicu korisnika programa Business Contact Manager je vredna resursa za sve korisnike, da li vam je potrebna pomoć trouble-shooting Menadžer za poslovne kontakte za Outlookili želite da saznate kako druge osobe prilagođavate funkcije za svoje poslovne potrebe.

Blog tima programa Business Contact Manager je neko drugo mesto za vas da biste pronašli informacije o nadogradnji, prilagođavanje i rad sa Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. Blog hostuje se na Microsoft Developer Network (MSDN) Web lokacije, gde možete da čitate članke o raznim funkcijama programa Business Contact Manager za Outlook i pregledajte komentare, pitanja i rešenja koju je objavio drugih korisnika i timu za razvoj Članovi. Da biste pristupili blog tima, u programu Outlook, izaberite karticu datoteka , a zatim kliknite na karticu Business Contact Manager . U odeljku Dobijanje pomoći izaberite stavku Business Contact Manager Blog.

Vrh stranice

Kontakt Microsoft pomoć i podrška

Možete da posetite podržavaju Veb lokacije Microsoft telefonski pristup, ćaskanje i e-pošte i podrška.

 1. Izaberite karticu Datoteka.

 2. Izaberite karticu Menadžer za poslovne kontakte.

 3. U okviru za Dobijanje pomoći, kliknite na dugme Usluge podrške za proizvode kontakt.

 4. Kliknite na dugme posetite naše centrima za rešenja.

Savet: Za sve Microsoft podrške ponude, možete da posetite http://support.microsoft.com.

Da biste se uverili da dobijate na odgovarajuće informacije o podršci za vašu lokaciju, bićete upitani da izaberete ili potvrdite postavke regiona sa liste, a zatim da izaberete proizvod. Ako imate kolačiće u pregledaču omogućeno, ove informacije će biti sačuvana za sledeći put posetite ovu lokaciju.

Microsoft smernicama za podršku da se pridržavaju tada trenutni cene, odredbe i uslove koji se mogu menjati bez obaveštenja.

 • Podrška za e-pošte     Bez trošak podršci na 90 dana počinje aktivaciju proizvod. Vreme odziva je obično jedan radni dan. Da biste započeli zahtev za podršku za e-pošte, kliknite na vezu e-pošte na lokaciji za podršku.

 • Podrška za pojedinačne ćaskanje     Bez trošak podršci na 90 dana počinje aktivaciju proizvoda... Vreme čekanja mogu se razlikovati. Da biste započeli ćaskanje, kliknite na vezu ćaskanje na lokaciji za podršku.

 • Telefonska podrška     Bez trošak podršci na 90 dana počinje aktivaciju proizvod. Broj telefona u sad je (866) 452-4755. Pošto sve bez trošak podrške koristi, neće biti troškovi za Telefonska podrška.

Takođe možete koristiti ove opcije Microsoft Help i podršku ako imate bilo koji od sledećih:

 • Software Assurance ugovor

 • Profesionalni ugovor

 • TechNet pretplate

 • MSDN pretplate

  Važno: Nekih problema sa podrškom može zahtevati dodatne opcije podrške, za koju postoji kapacitet.

 • Program Microsoft partnera (MSPP)

Podrška za Microsoft klijente u Kanadi

Kupci u Kanadi mogu da posete Microsoft Canada Online tako što ćete kliknuti ovde. Microsoft tekst telefona (TTY/TDD) usluge dostupne su na (905) 568-9641.

Obratite se podršci za korisnike TTY

Microsoft tekst telefona (TTY/TDD) usluge dostupne su na (425) 635-4948 u državi Vašington, (800) 892-5234 u Sjedinjenim Američkim Državama, ili (905) 568-9641 u Kanadi.

Rešavanje problema pomoću Microsoft baze znanja

Bilo ko možete koristiti u bazi znanja na podršku Veb lokacije Microsoft rešavanje problema sa tehničkim pitanjima kao što su SQL Server probleme. To je besplatna za ovu uslugu.

Vrh stranice

Dobijanje podrške za Microsoft proizvode kupili izvan sad i Kanada

Podrška van sad i Kanade varira. Detalje o regionalnim kontaktima, posetite međunarodnoj podršci Veb lokacije Microsoft. Ako nema podružnica korporacije Microsoft u vašoj zemlji ili regionu, obratite se u prodavnicu kojeg ste kupili proizvod.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×