Pronalaženje teksta u beleškama u programu OneNote za Veb

Tekst možete da tražite u okviru OneNote stranice, odeljka ili trenutne beležnice.

Savet: Nažalost,OneNote za veb trenutno nema funkciju za pretraživanje i zamenu. Možete da tražite samo tekst koristeći jednu ključnu reč.

Da pronađete tekst

  1. Na tastaturi pritisnite kombinaciju tastera CTRL + F (PC) ili Control + F (Mac) ili kliknite na lupu koja se nalazi u gornjem levom uglu pored liste stranica.

  2. U polju za pretragu koje se pojavi, unesite reč ili frazu za pretragu, a zatim pritisnite taster Enter.

  3. Odmah ispod polja za pretragu, kliknite na strelicu da biste prilagodili opseg pretrage ako je potrebno. Možete da pretražite trenutnu beležnicu, trenutni odeljakili trenutnu stranicu.

  4. Ako je tekst za pretragu pronađen u bilo kojoj belešci, kliknite da biste izabrali bilo koju stranicu na listi rezultata pretrage koja se pojavljuje. OneNote za veb će otvoriti izabranu stranicu, a zatim će istaći sva pojavljivanja vašeg teksta za pretragu na toj stranici.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×