Pronalaženje teksta u dokumentu

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Tražite tekst u dokumentu? U oknu za Pronalaženje vam pomaže da pronađete znakove, reči i fraze. Ako želite, možete ga zameniti drugim tekstom.

Ako ste u prikazu za čitanje, prebacite se u prikaz za uređivanje tako što ćete izabrati stavke Uređivanje dokumenta > Uredi u programu Word Web App.

Slika komande „Uredi u programu Word Web App“

Da biste otvorili okvir Pronalaženje iz prikaza za uređivanje, pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+F ili izaberite stavke Početak > Pronađi.

Dugme „Pronađi“ u prikazu za uređivanje

Pronađite tekst tako što ćete ga otkucati u okviru Pretraživanje dokumenta.... Word Web App počinje pretragu čim počnete da kucate. Da biste dodatno suzili rezultate pretrage, kliknite na lupu i izaberite jednu ili obe opcije pretrage.

Opcije pronalaženja i zamene, proširene

Savet: Ako ne vidite na lupu, kliknite na X na kraju okvira Pretraži dokument za... . Ponovo pojavljuje na lupu.

Kada kucate u dokumentu ili unesete promenu, Word Web App pravi pauzu u pretraživanju i briše okno Pronalaženje. Da biste ponovo videli rezultate, kliknite na strelicu Sledeći rezultat pretrage ili Prethodni rezultat pretrage.

dugmad „prethodni rezultat pretrage“ i „sledeći rezultat pretrage“

Kada završite pretraživanje, kliknite na X na kraju okvira Pretraži dokument za... .

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×