Pronalaženje tima i pridruživanje

Pronalaženje tima i pridruživanje

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Zahtev za pridruživanje

Da biste se pridružili određene tima, izaberite timovima Dugme Teams > spoj ili kreirajte tima na dnu liste timovima. U polje za pretragu u gornjem desnom uglu otkucajte ime određene tima i pritisnite taster Enter. Pronađite tima koju tražite i izaberite stavku pridruživanje tima.

Možete odmah da se pridružite javne tima, ali ćete morati da zahtev za pridruživanje privatne tima i sačekajte odobrenje vlasnika da biste pristupili tim i njegove kanala. 

Napomena: Ako je vlasnik tima nije omogućeno mogućnost otkrivanja njihove privatne tima, nećete moći da ga pronađete putem pretrage i će morati da kontaktirate direktno na zahtev za pridruživanje.

Druga mogućnost je da biste otišli u okvir komande na vrhu timova, zatim tip /join da biste prikazali listu na predložene timovima. Izaberite tim da biste zatražili dozvolu da biste se pridružili.

Zahtev da biste dodali člana

Da biste zatražili neko dodati ste već član tima, idite u tim na spisku tima, a zatim izaberite stavku Više opcija Dugme „Još opcija“ > Dodaj članove. Otkucajte ime jednog ili više osoba izaberite stavku Pošalji zahtev. Vlasnici tima će primiti obaveštenje da imaju na čekanju zahtev.

Prvo, dodirnite timovima Dugme Teams na dnu aplikacije, zatim se pridružite ili kreirajte tima Dodaj osobe na dugme tim u gornjem desnom uglu. Odatle možete da kreirate novi tim, potražite postojeće timovima da se pridružite ili timu sa kodom (ako je imate).

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×