Pronalaženje više informacija o saigracu u timovima

Pronalaženje više informacija o saigracu u timovima

Ako zadržite pokazivač iznad slike tima profila tima, videćete karticu profila koja sadrži detalje. Možete započeti ćaskanje, pozivanje ili slanje e-pošte nekome sa kartice profila.

Da biste postavili detaljnije pitanje o nekome u organizaciji, razgovarajte sa kim. Ko je robot čiji je jedini cilj pronalaženje informacija o osobama sa kojima radite. Otkucajte /ko u komandni okvir na vrhu timova da biste počeli da postavljate pitanja kao što je "koga sam juče dao e-poštom o skladištenju podataka" ili "Ko je Džon Smith?"

Postavljanje pitanja upućuje vas na jednostrano ćaskanje sa kim, tako da slobodno možete da prikažete odgovor i postavljate pitanja u tom mestu.

Kartici profila možete da pristupite sa njene slike profila.

U kanalu dodirnite sliku nekog profila da biste videli karticu profila. Sa ćaskanja dodirnite ime u zaglavlju za detalje ćaskanja. Odatle dodirnite sliku profila osobe.

Kartici profila možete da pristupite sa njene slike profila.

U ćaskanju ili kanalu, dodirnite sliku na nekom profilu da biste videli karticu profila. U grupnom ćaskanju dodirnite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ u zaglavlju za detalje ćaskanja. Odatle dodirnite sliku profila osobe.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×