Prosleđivanje više poruka kao kombinovane jednu poruku

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Više e-poruke možete proslediti kao kolekciju u jednu poruku. Ovo je efikasniji način da prosledite više poruka od kliknuti na dugme Prosledi za svaku poruku.

Na primer, ako imate pet poruke o projektu, a želite da prosledite sve poruke nekome u timu, možete da prosledite svih pet poruka kao prilozi u jednu poruku. Primaoca možete da kliknete na prilog da biste prikazali poruke u oknu za čitanje ili kliknite dvaput na svaku prilog da biste ga otvorili u prozoru poruke.

  1. U bilo kojoj fascikli pošte, kliknite na jednu od poruka, pritisnite i držite pritisnut taster CTRLi izaberite sve dodatne poruke. Ako želite da biste izabrali grupu susednih poruka, kliknite na jednu od poruka, pritisnite i držite taster SHIFT i zatim kliknite na poslednju poruku na listi.

    Možete da izaberete više poruka koristeći taster CTRL.

  2. U meniju Početak izaberite stavku Prosledi ili pritisnite Kombinaciju tastera Ctrl + F na tastaturi.

  3. Nova poruka će se otvoriti sa izabrane poruke kao priloge. Adresa i sastavljanje ovu novu poruku i zatim kliknite na dugme Pošalji.
    Možete da priložite više poruka na poruku kao priloge.

Napomena: Više poruka mora biti potvrđen u koraku 1 ako želite unapred komandu da biste priložili poruke kao priloge. Ako želite da prosledite jednu poruku kao prilog, u grupi odgovor kliknite na dugme još, a zatim izaberite stavku Prosledi kao prilog.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×