Prvi koraci uz čitač ekrana u programu Outlook na vebu

Napomene: 

  • Uvek radimo da bolje Outlook na vebu. Naš prioritet je da se taj program lako koristi, dobro odaziva i da bude pristupačan ljudima svih sposobnosti.

  • Ako imate zahteve za određenu funkcionalnost, predložite ili glasajte u našem programu Outlook na glasovnim forumu Veb korisnika.

Kretanje po oblastima funkcija u programu Outlook na vebu

Outlook na vebu vam omogućava da se krećete koristeći kombinaciju tastera Ctrl+F6 da biste se prebacili iz jedne funkcije u drugu, kao što je traka sa alatkama ili prijemno poštansko sanduče. U kojoj god se funkciji nalazili, možete da pritisnete kombinaciju tastera Ctrl+F6 da biste prešli na vrh sledeće funkcije.

Kombinacija tastera CTRL+F6 kruži redom kroz funkcije, baš kao što se taster Tab pomera do tabulatorskih razmaka. Redosled oblasti funkcije je: Microsoft 365 pokretanje aplikacija, polje za pretragu, okno za navigaciju fascikle, traka sa alatkama, prijemno poštansko sanduče i okno za čitanje.

Tasterske prečice u programu Outlook na vebu

Za listu svih tasterskih prečica u Outlook, možete otkucati upitnik (?) sa bilo kog mesta u aplikaciji. Otvoriće se Veb stranica koja navodi listu prečica.

Pronađite više u tasterskim prečicama za Outlook.

Tehnička podrška za osobe sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×