Prvi koraci uz lokaciju projekta

Ako radite na projektu, lokacija projekta može vam biti korisna za planiranje rada koji predstoji, saradnju sa članovima tima projekta i prikupljanje datoteka i dokumenata projekta.

Kreirajte lokaciju projekta.    Da biste započeli korišćenje lokacije projekta, morate da je kreirate. Koraci za kreiranje nove lokacije projekta nalaze se u ovom članku: Kreiranje lokacije projekta.

Počnite planiranje projekta.    Kada kreirate lokaciju projekta, možete da počnete da je koristite za planiranje projekta i upravljanje njime. Započnite dodavanje zadataka u projekat i dodavanje osoba u tim projekta. Možete takođe da izvršite dodavanje kolone na listu zadataka ukoliko podrazumevana polja zadatka ne ispunjavaju vaše potrebe i želite da dodate informacije specifične za projekat.

Radite na projektu.    Postoji nekoliko različitih stvari koje možete učiniti tokom rada na projektu:

Podelite projekat sa drugima.    Kada podesite lokaciju projekta i počnete da je koristite, možda ćete želeti da je podelite informacije o projektu sa drugima. Možete da izvršite podešavanje koje osobe mogu da prikazuju i menjaju lokaciju novog projekta, a možete i da obavite pregledanje zadataka i događaja u veb segmentu za rezime projekta.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×