Prvi koraci uz Outlook Customer Manager

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Outlook klijent Menadžer za mala preduzeća prate i razvijaju odnose sa klijentima. On dodaje funkcionalnost programu Outlook da prikazuje istoriju komunikacije sa klijentima, ističe važne zadatke i podsetnike i prati aktivnosti ponude na jednom mestu kako bi timovima omogućio da ostanu u toku sa odnosima sa klijentima. Zbog toga što je Outlook Customer Manager ugrađen u Outlook, nema potrebe da instalirate ili savladavate novi softver, a Outlook Customer Manager može da se osloni na podatke iz e-poruka, kalendara, kao i usluga Skype za posao i Office Graph.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Instaliranje programa Outlook Customer Manager za Outlook 2016

  1. Zamolite administratora da vam dodeli licence Business Premium, ako već nisu.

  2. Programski dodatak Customer Manager će se automatski instalirati u programu Outlook 2016. To može potrajati do 24 sata kada dobijete dozvolu za Outlook klijent menadžer programski dodatak da se pojavljuju na traci programa Outlook.

  3. Ako ne vidite Outlook klijent Manager koja je instalirana na traci programa Outlook, obratite se administratoru kako bi mogao da vam dodeli potrebnu licencu.

Početak korišćenja programa Outlook klijent menadžer u programu Outlook

Programu Outlook Customer Manager možete da pristupite pomoću dugmeta na traci programa Outlook ili putem okna za navigaciju. Dugme Customer Manager na traci nalazi se na kartici „Početak“, što je podrazumevana kartica kada pregledate e-poštu. Okno Outlook Customer Manager prikazuje sve važne informacije o kontaktu iz e-pošte.

Ako želite da proverite da li uvek vidite oknu Outlook klijent menadžer, možete da ih zakačite. U gornjem desnom uglu aplikacije, odaberite stavku ikone.

Moraćete da zakačite aplikaciju na oknu za čitanje prilikom čitanja e-pošte i ponovo prilikom pisanja e-pošte.

Kačenje ikonu n gornjem desnom uglu aplikacije

Ako želite da koristite okno za navigaciju da biste pristupili Outlook klijent menadžera, odaberite Prikazuje dugme „Još“ u sistemu Office Mobile u oknu za navigaciju, a zatim odaberite stavku programski dodaci. Redosled opcija u oknu za navigaciju možete da prilagodite ako želite da se Outlook Customer Manager pojavljuje na drugom mestu u oknu za navigaciju.

Početak korišćenja programa Outlook klijent menadžer pomoću programa Outlook na vebu

Prilikom pristupa e-pošti sa veba, možete odmah da pristupite podataka Menadžera za Outlook klijenta.

1. Idite na bilo koju e-pošte u programu Outlook na vebu.

2. Pronađite ikonu Outlook klijent menadžer u desnom uglu.

3. izabrati ikonu će se otvoriti aplikaciju nadesno pored e-pošte.

Napomena:

Ovo je sada u pregledu i podržava samo e-pošte Uporedni prikaz.

Početak korišćenja programa Outlook klijent menadžer pomoću programa Outlook mobilni

Pored korišćenja aplikacije Outlook klijent menadžera, aplikaciju Outlook za mobilne uređaje možete da koristite i da biste prikazali podataka Menadžera za Outlook klijenta.

1. Idite na bilo koju e-pošte u programu Outlook za iOS.

2. otvorite meni "programski dodaci".

3. Izaberite Outlook klijent menadžer. Ovo će otvoriti ograničene, samo za čitanje prikaza Outlook klijent Menadžer za kontakt.

Instaliranje aplikacije za mobilne uređaje Outlook Customer Manager

Aplikacija za mobilne uređaje Outlook Customer Manager trenutno je dostupna samo za iPhones. Trenutno je preliminarna verzija i još uvek je nije moguće preuzeti bez poziva. Ažuriramo ovu poruku kada je dostupna u prodavnici aplikacija

Saznajte više o Outlook menadžeru klijenata

Ako imate pitanja o Outlook menadžeru klijenata ili želite da pregledate svu dokumentaciju o proizvodu, pročitajte članak Najčešća pitanja o Outlook menadžeru klijenata.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×