Prvi koraci uz tokove posla i zadatke u usluzi Duet Enterprise 2.0

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Duet Enterprise za Microsoft SharePoint i SAP Server 2.0 omogućava vam da vide vaše poslovne procese SAP kao tokova posla u sistemu Microsoft SharePoint 2013. Tok posla je skup zahtevane zadatke u procesu. Tok posla može da uključuje nizom zadatke koji su potrebni da bi se odobrilo poslovnih troškova ili zadataka koji su potrebni za zaposlenog da primate odobrenja za odmor. Tokovi posla pomažu organizacijama i upravljanju njima doslednih poslovnih procesa. Tokovi posla poboljša efikasnost vaše organizacije i povećati produktivnost zato što osobe koje izvršite sledeće zadatke možete usredsrediti na obavljanje posla umesto na upravljanje tokom posla.

U ovom članku

O tokovima posla

Jedan način tokovi posla se koriste se za odobravanje zahteva za posao. Na primer, kad je posao troškova potrebno odobrenje, tok posla možete poslati zadatak odobravanja troškova nekoliko osoba za redigovanje i odobravanje.

Kada autor tok posla pokrene tok posla, Duet Enterprise 2.0 koristi SAP poslovnih procesa i odobrenja pravila da biste kreirali i učesnicima toka posla dodeli zadatke. Učesnici toka posla primiti e-poruku koja ih obaveštava da imaju zadatak. Poruka sadrži vezu ka dokumentu koji im je potreban da bi se odobrilo.

Tok posla se završava kada učesnici dovršili zadatke. Kada se tok posla završava, Duet Enterprise automatski obaveštava SAP sistem da tok posla je dovršena.

Vrh stranice

Korišćenje tokova posla

Kada se tok posla pokrene, možete da započnete rad na zadacima. Možete da upravljate zadacima direktno iz Microsoft Outlook 2013 ili SharePoint radni prostor zadatak toka posla. Zato što svaki tok posla ima zadatak radnog prostora u sistemu SharePoint odvojene toka posla, možda će vam zadatke u različitim lokacijama. Za pomoć pronalaženja zadatke u okruženju sa menadžera, tok posla ili administrator lokacije.

Način toka posla Menadžer podešava zadatke toka posla određuje radnje koje treba da izvršite zadatak. Najčešće radnje su odobri "i" odbaci, ali zadatka mogu da uključuju dodatne opcije. Na primer, možda imate opciju da Preradite ili ponovo dodelili zadatak. Možda ćete takođe moći da zahteva promene na zadatak ili prikazivanje dokumenata vezanih za zadatak. U nekim slučajevima, na delu za dovršavanje zadatka toka posla možete da generišete drugi zadatak u toku posla.

Vrh stranice

Prikaz ili odgovaranje na zadatak toka posla iz obaveštenja e-poštom

Kada vam dodeli zadatak, automatski primićete obaveštenje o zadatku u prijemnom poštanskom sandučetu programa Outlook. Možete da otvorite zadatka iz poruke obaveštenja o.

Da biste prikazali ili odgovaranje na zadatak toka posla iz obaveštenja e-poštom:

  1. Otvorite poruku koja sadrži zadatak iz prijemnog poštanskog sandučeta u programu Outlook.

  2. Kliknite na dugme Otvori ovaj zadatak Opn This Task button .

  3. U prozoru "zadatak" odaberite ishod zadatka po potrebi, kao što su odobri, Odbaciili drugi ishoda koji podržava zadatka.

Vrh stranice

Odgovaranje na zadatak toka posla iz radnog prostora zadatka toka posla

Radni prostor za zadatak toka posla je SharePoint lokaciji koja hostuje sve zadatke za tip zadatka toka posla. Na lokaciji se kreira kada se SharePoint administratoru podešava tip zadataka SAP toka posla.

Napomena: Dizajneri lokacije možete da prilagodite radni prostor za zadatak toka posla pojedinačnim poslovnim zahteve. Ova procedura pokazuje korake da biste dovršili zadatak iz podrazumevane radnog prostora zadatka toka posla.

Da biste prikazali zadatak toka posla iz radnog prostora zadatka toka posla:

  1. U pregledaču idite u radni prostor zadatak toka posla.

  2. Na lokaciji radnog prostora, kliknite na zadatak koji želite da dovršite. To otvara stranicu Detalji o zadatku .
    Stranici Detalji o zadatku prikazuje poslovni proces opcije koje su dostupne za SAP ovlašćenjima i nivoa dozvola SharePoint.

  3. Na stranici Zadaci detalje , pregledajte dostupne informacije kao što su veze ili priložene dokumente će vam pomoći da biste dovršili zadatak.

  4. Izaberite odgovarajući zadatak izgledom kao što su odobri, Odbaciili drugi ishoda koji podržava zadatka.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×