Upravljajte zakazanim obavezama, planovima, budžetima – lako uz Microsoft 365

Rad sa PDF datotekama koje se mogu uređivati u alatki za dokumente

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Možete da otvorite Adobe® Acrobat® PDF datoteke koje ste uskladištili u alatki 2010 Documents za čitanje ili uređivanje. Ako uređujete PDF datoteku, promene na radnom prostoru možete sačuvati na neki od sledećih načina:

  • Na kartici Datoteka kliknite na dugme Sačuvaj.

  • Pritisnite kombinaciju tastera CTRL + S.

Ako zatvorite uređenu PDF datoteku bez prvog čuvanja, Acrobat će zatražiti da sačuvate PDF kao novu datoteku. Da biste izbegli Kreiranje nove datoteke umesto jednostavno čuvanja postojeće datoteke, kliknite na dugme Otkaži da biste zatvorili dijalog Sačuvaj kao , a zatim sačuvajte datoteku koristeći jednu od gorenavedenih alternativa.

Ako ste već sačuvali PDF kao novu datoteku, možete da izbrišete ili preimenujete originalnu verziju PDF-a u radnom prostoru, a zatim novu verziju radnog prostora dodate.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×