Rad sa VBA makroima u programu Excel za Veb

Iako u Excel za veb ne možete da kreirate, pokrećete ili uređujete VBA (Visual Basic for Applications) makroe, možete da otvarate i uređujete radnu svesku koja sadrži makroe. Svi postojeći makroi ostaće u radnoj svesci i možete da otvorite radnu svesku u Excel aplikaciji za računare da biste prikazali i uredili makroe.

Da biste uredili makro:

Ako imate Excel aplikaciju za računare, možete je koristiti za rad sa makroima. Iznad trake izaberite stavku Otvori u aplikaciji za stone računare i slijedite korake u odeljku Kreiranje, izvršavanje, uređivanje ili brisanje makroa.

Da biste izbrisali makro:

Ako otvorite radnu svesku koja sadrži makroe, nećete videti poruke iz Excel za veb. Ako znate da radna sveska sadrži makroe i da treba da ih uklonite, to mora da se radi u Excel aplikaciji za računare. Slijedite korake u odeljku Kreiranje, izvršavanje, uređivanje ili brisanje makroa.

Da li ste znali?

Ako nemate Microsoft 365 pretplatu ili najnoviju verziju programa Excel, isprobajte je besplatno:

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×