Pređi na glavni sadržaj

Radna verzija – tema sistema Office Online

Napomena: Koristite ovu temu ako želite da pristupite Office za veb sa poslovnim ili školskim nalogom koji koristite sa Microsoft 365. Ako želite da koristite Office za veb sa Microsoft nalogom, pogledajte članak Prvi koraci na lokaciji Office.com.

Ako se u preduzeću ili školi koristi Microsoft 365 za preduzeća, možete praviti, čuvati i uređivati dokumente u većini pregledača. Microsoft 365 za preduzeća je lokacija za skladištenje u oblaku za poslovne ili školske dokumente. To je mesto na kojem lako i bezbedno možete da skladištite, sinhronizujete i delite datoteke na više uređaja.

Pravljenje novog dokumenta na lokaciji Office Online

 1. Prijavite se u Microsoft 365 koristeći poslovni ili školski nalog na adresi http://portal.office.com. Na primer, jelena@contoso.onmicrosoft.com, jelena@contoso.edu ili jelena@contoso.com. Ako niste sigurni šta je to poslovni ili školski nalog, proverite e-poruku dobrodošlice koja je tražila da se prijavite prvi put.

  Savet: Ako imate problema sa prijavljivanjem, pogledajte članak gde da se prijavite u Microsoft 365.

 2. Na vrhu stranice izaberite stavku OneDrive. Odnosno, izaberite pokretanje aplikacija Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ , a zatim izaberite stavku OneDrive.

 3. Izaberite stavku Novo, a zatim izaberite tip dokumenta, na primer Word, Excel ili PowerPoint, koji želite da napravite.

Čuvanje dokumenta napravljenog na lokaciji Office Online u usluzi OneDrive for Business

 1. Kada pravite, otvarate ili uređujete dokument u aplikaciji OneDrive za posao ili školu, on se automatski čuva na istoj lokaciji.

 2. Da biste sačuvali nove Office dokumente:

  U Word za veb izaberite stavku dokument.

  U Excel za veb izaberite stavku knjiga.

  U programu PowerPoint Online izaberite stavku Prezentacija.

 3. Otkucajte novo ime.

Uređivanje dokumenata na lokaciji Office Online

Možete da uređujete i dokumente koje ste sačuvali u usluzi OneDrive za posao ili školu.

 1. Da biste uredili dokument, pored imena datoteke izaberite stavku Još .

 2. U prozoru za pregled izaberite stavke Još > Uredi u pregledaču.

  Savet: Ako radite na računaru i instalirana je verzija sistema Office za stone računare, uvek možete odabrati da uređujete dokument koristeći punu aplikaciju za stone računare. Na traci izaberite stavku Otvori u <ime aplikacije >.

Dobijanje pomoći na lokaciji Office Online

Pomoć možete da pronađete u Office aplikacijama u polju za pretragu Recite mi šta želite da uradite. Samo otkucajte reč kao što je „štampanje“ i biće vam ponuđena pomoć.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×