Radnja makroa „OpenStoredProcedure“

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U programu Access projekat (* .adp), možete da koristite radnju makroa " OpenStoredProcedure " da biste otvorili uskladištena proceduraprikaz lista sa podacima, uskladištene procedure prikaz „Dizajn“ili u pregledu pre štampanja. Ova radnja pokreće imenovani uskladištena procedura kada se otvori u prikazu lista sa podacima. Možete da izaberete režim unosa podataka za uskladištene procedure i da biste ograničili zapise koji prikazuje uskladištene procedure.

Napomena: Ova radnja neće biti dozvoljeno ako baza podataka nije pouzdani.

Napomena: Access 2010 je poslednju verziju koja podržava Access projekti sa podacima.

Postavka

Radnja makroa " OpenStoredProcedure " ima sledeće argumente.

Argument radnje

Opis

Ime procedure

Ime uskladištene procedure da biste otvorili. U polju ime Procedure za okvir u odeljku Argumenata radnje makroa prozora za dizajn prikazuje sve uskladištene procedure u trenutnoj bazi podataka. Ovo je neophodno.

Ako pokrenete makro koji sadrži radnju makroa " OpenStoredProcedure " u baza podataka biblioteke, Pristup prvo traži uskladištene procedure sa ovim imenom u biblioteci baze podataka, a zatim u trenutnoj bazi podataka.

Prikaz

Prikaz u kojem će se otvoriti uskladištene procedure. Kliknite na list sa podacima"," Dizajn"," Pregled pre štampanja"," izvedene tabele, ili izvedenog grafikona u okviru Prikaz . Podrazumevana vrednost je lista sa podacima.

Režim podataka

Režim unosa podataka za uskladištene procedure. Ovo se primenjuje samo na uskladištene procedure otvorene u prikazu lista sa podacima. Kliknite na dugme Dodaj (korisnik može dodavanje novih zapisa, ali ne možete da prikažete ili uredite postojeće zapise), uredite (korisnik može da prikaže ili uredite postojeće zapise i dodavanje novih zapisa) ili Samo za čitanje (korisnik može samo da pogleda zapise). Podrazumevana vrednost je uredite.

Napomene

Ova radnja je slična dvostrukim uskladištene procedure u oknu za navigaciju ili kliknuti desnim tasterom miša uskladištene procedure u oknu za navigaciju i izaberete komandu koju želite.

Prebacivanje na prikaz dizajna, dok je uskladištena procedura otvorena, uklanja se postavka argumenta Režim podataka za uskladištene procedure. Ova postavka nije aktivna, čak i ako korisnik daje prikaz lista sa podacima.

Saveti

  • Možete da prevučete uskladištene procedure iz okna za navigaciju u prozoru dizajna makroa. To će automatski kreirati OpenStoredProcedure radnje makroa koje se otvara uskladištene procedure u prikazu lista sa podacima.

  • Ako ne želite da prikažete sistemske poruke koje se obično pojavljuju kada uskladištena procedura pokrene (koji označava da je uskladištena procedura i prikazuje koliko zapisa će to uticati), možete da koristite radnju SetWarnings da biste sprečili prikazivanje od ovih poruke.

Da biste pokrenuli radnju makroa " OpenStoredProcedure " u programu Visual Basic for Applications (VBA) modula, koristite metod OpenStoredProcedure objekta DoCmd .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×