Radnja makroa „OpenView“

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U programu Access projekat (* .adp), možete da koristite radnju makroa " OpenView " da biste otvorili prikaz u prikaz lista sa podacima, prikaz „Dizajn“ili pregled pre štampanja. Ova radnja pokreće imenovani prikaz kada se otvori u prikazu lista sa podacima. Možete da izaberete unos podataka za prikaz i da biste ograničili zapise koji prikazuje.

Napomena: Ova radnja neće biti dozvoljeno ako baza podataka nije pouzdani.

Napomena: Access 2010 je poslednju verziju koja podržava Access projekti sa podacima.

Postavka

Radnja makroa " OpenView " ima sledeće argumente.

Argument radnje

Opis

Ime prikaza

Ime za prikaz da biste otvorili. Polje Ime prikaza u odeljku Argumenata radnje makroa prozora za dizajn prikazuje sve prikaze u trenutnoj bazi podataka. Ovo je neophodno.

Ako pokrenete makro koji sadrži radnju makroa " OpenView " u baza podataka biblioteke, Pristup prvo traži prikaz sa tim imenom u biblioteci baze podataka, a zatim u trenutnoj bazi podataka.

Prikaz

Prikaz u kojem će se otvoriti u prikazu. Kliknite na list sa podacima"," Dizajn"," Pregled pre štampanja"," izvedene tabele, ili izvedenog grafikona u okviru Prikaz . Podrazumevana vrednost je lista sa podacima.

Režim podataka

Režim unosa podataka za prikaz. Ovo se primenjuje samo na prikaze otvorene u prikazu lista sa podacima. Kliknite na dugme Dodaj (korisnik može dodavanje novih zapisa, ali ne možete da prikažete ili uredite postojeće zapise), uredite (korisnik može da prikaže ili uredite postojeće zapise i dodavanje novih zapisa) ili Samo za čitanje (korisnik može samo da pogleda zapise). Podrazumevana vrednost je uredite.

Napomene

Ova radnja je slična dvaput kliknite na prikaz u oknu za navigaciju ili kliknuti desnim tasterom miša na prikaz u oknu za navigaciju, a zatim izabrati komandu koju želite.

Saveti    

  • Prikaz možete da prevučete iz okna za navigaciju u prozoru dizajna makroa. To će automatski kreirati OpenView radnju makroa koja otvara prikaz u prikazu lista sa podacima.

  • Ako ne želite da prikažete sistemske poruke koje se obično pojavljuju pokretanja prikaza (koji označava da je prikaz i prikazuje koliko zapisa će to uticati), možete da koristite radnju makroa " SetWarnings " da biste sprečili prikazivanje ovih poruka.

Da biste pokrenuli radnju makroa " OpenView " u programu Visual Basic for Applications (VBA) modula, koristite metod objekta DoCmd .

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×