Radnja makroa „PrintOut“

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da koristite radnju makroa " PrintOut " u programu Access baze podataka za računare da biste odštampali aktivni objekat u otvorenoj bazi podataka. Možete da odštampate listove sa podacima, izveštaji, obrasci, stranicama za pristup podacima i module.

Napomena: Radnja makroa neće biti dozvoljeno ako baza podataka nije pouzdani. Za više informacija o omogućavanju makroa.

Postavka

Radnju makroa " PrintOut " ima sledeće argumente.

Argument radnje

Opis

Opseg štampanja

Opseg za štampanje. Kliknite na dugme sve (korisnik može da štampa sve objekta), Izbor (korisnik može da štampa deo objekta koji je izabran) ili stranice (korisnik može da navede opseg stranica u argumentima Stranice iz i Stranica ) u polju Opseg štampanja polje u odeljku Argumenata radnje okna "Izrada makroa". Podrazumevana vrednost je sve.

Stranica sa

Prva stranica da biste odštampali. Štampanje počinje na vrhu ove stranice. Ovaj argument je neophodan ako izaberete stranica u okviru Opseg štampanja .

Stranica

Poslednja stranica da biste odštampali. Štampanje se završava na dnu ove stranice. Ovaj argument je neophodan ako izaberete stranica u okviru Opseg štampanja .

Kvalitet štampanja

Kvalitet štampanja. Kliknite na dugme visoko, srednje, niskoili Radna verzija. Donje kvalitet, brže objekat se štampa. Podrazumevana vrednost je visoko.

Copies

Broj kopija za štampanje. Podrazumevana vrednost je 1.

Uparivanje kopija

Kliknite na dugme da (uparivanje odštampane kopija) ili ne (uparivanje kopija). Objekat mogu štampati brže ako je ovaj argument je postavljeno na ne. Podrazumevana vrednost je da.

Napomene

Ova radnja je slična da izaberete objekat, a zatim izabrati stavke datoteka > Odštampaj.  Uz ovu radnju, međutim, bez Štampanje pojavljuje se dijalog.

SAVET

Ako imate određene postavke štampanja koje često koristite, kreirajte makro koji sadrži radnju otisak sa ovim postavkama u njenim argumentima.

Argumenti za ovu radnju odgovaraju opcije u dijalogu Štampanje . Međutim, za razliku od dijaloga Pronalaženje i zamena "radnju FindRecord " i postavke argumenta se ne dele sa opcije dijaloga Štampanje .

Da biste pokrenuli radnju " PrintOut " u programu Visual Basic for Applications (VBA) modula, koristite metod otisak objekta DoCmd .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×